Mijailović je govorio o ponudi Partizana i usporedio dva mandata u Zvezdi

U finišu prijelaznog roka pojavilo se još jedno novo-staro ime u redovima Crvene zvezde. Za razliku od mnogih povratnika koji su proteklih godina prodefilirali klubom, Srđan Mijailović napravio je malo veću distancu između dva mandata u Ljutice Bogdana.

U vatru ga je svojedobno bacio Robert Prosinečki, još kao osamnaestogodišnjak, kada mu je dodijelio važnu ulogu.

Nakon putovanja u Tursku, napravio je puni krug i vratio se u srpski Nogomet, ali ovoga puta u dresu Čukaričkog.

Tu je opet zablistao, pa su se ljetos složile kockice da se vrati u crveno-bijelu opremu.

Mijailović je u razgovoru za portal “Srbija danas” usporedio svoja dva mandata u Zvezdi.

Zvijezda je danas puno stabilnija nego tada. Bilo je tada dosta turbulentno razdoblje u klubu, neki su mjeseci bili dobri, pa loši, ali mi igrači smo se držali zajedno i svi smo bili ponosni na to što nastupamo za Zvezdu. Danas je klub puno organiziraniji, sve je na višoj razini i meni je osobno izuzetno drago da je takokazao je Mijailović, a potom pokušao usporediti bivšeg i sadašnjeg trenera, što mu nije bio nimalo lak zadatak.

Teško mi ih je uspoređivati. S Mihajlovićem nisam radio u reprezentaciji, a to je opet specifičan sustav, dok je razdoblje od Prosinečkog do Milojevića praktički jedno desetljeće, a ja sam u međuvremenu postao puno stabilniji, iskusniji. Jako mi je teško povlačiti paralele iz ove perspektive, ali svi treneri s kojima sam radio u karijeri su me naučili nešto značajnorekao je povratnik u redove crveno-belih.

U jednom se trenutku činilo da će u zimskom prijelaznom roku pojačati redove vječitog rivala Partizana, no on je dao nedvosmislen odgovor.

Ne bih prešao u Partizan ni da su se klubovi dogovorilinije ostavljao dilemu za zadnjeg veznog.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju