Messi: Zlatnu loptu treba dodijeliti Benzemi

Argentinski Nogometaš Lionel Messi sedam puta je u karijeri osvojio Zlatnu loptu, a sam nema dvojbu kome bi ona trebala pripasti na idućoj ceremoniji.

„Uopće nema dvojbe. Sasvim je jasno da je Karim Benzema imao spektakularnu godinu iza sebe. Bio je ključni čovjek Real Madrid od osmine finala do kraja Lige prvaka koju je Real osvojio. Bio je Realov temelj i mislim da je sve jasno po tom pitanju“, naglasio je Messi koji je u PSG-u blijeda kopija svih sjajnih godina koje je imao u Barceloni.

Na putu prema tronu Real je na prvoj stepenici nokaut faze, u osmini finala, u dvije utakmice bio bolji upravo od pariške momčadi.

„Ta uzvratna utakmica protiv Reala nas je ubila. I mene i sve ostale. Imali smo puno nade za ovosezonsku Ligu prvaka. Moram reći da Real nije bio najbolji u ovom natjecanju kroz sezonu, ali je ipak došao do kraja. I to je jedina činjenica“, rekao je tijekom ponedjeljka Messi, a prenosi Reuters.

Zlatna lopta bit će dodijeljena 17. listopada, a imena nominiranih bit će poznata 12. kolovoza. Inače, prestižni trofej će se dodjeljivati na temelju izvedbi unutar okvira regularne sezone, od kolovoza do srpnja, a neće se gledati kalendarska godina. Hina

The post Messi: Zlatnu loptu treba dodijeliti Benzemi appeared first on Dnevni.ba.

Nogomet/messi-zlatnu-loptu-treba-dodijeliti-benzemi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=messi-zlatnu-loptu-treba-dodijeliti-benzemi”>dnevni.ba

drugi upravo čitaju