12.7 C
Sarajevo
Ned, 06, 23

MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA O ANI ĆURČIĆ: Maltretirala me je, prodala sam stan da vratim njene dugove

Slavica Slavnić, majka Zvezdana Savnića oglasila se za Hype tv. Ona je iznijela tajne iz odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Ona se čula sa bivšim suprugom Mokom Slavnićem nakon trideset godina. Kako je istakla, glavna tema je bio njihov sin zbog kojeg se i oglašava.

-Zbog Zvezdana smo normalizovali odnose. Ja razumijem povrijeđenost, ali na ovakav način da se neko pljuje i blati, ne mogu da shvatim. On je bio nestašno dijete, a moja je greška što sam mu popušatala. Moka bi bio strožiji, ali eto. Sve je prešlo granice i ja moram da kažem svoju priču. Anđela je fino vaspitana, ne da na sebe. Zaljubljena je u njega, i to je to. Nije ni prvi ni posljednji koji je prevario – poručila je Slavica.

Kako je naglasila, čim je sin završio u zatvoru, ona je završila u bolnici. Provela je pola godine pod lijekovima, dok se nije stanje stabilizovalo.

-Nisam mogla da se pomirim sa tim da je ubio nekoga. Moka ga je posjećivao, nosio pakete i dok sam ja bila bolesna brinuo je o njemu. Cijelo vrijeme se pokušavalo da se ja odvojim od Zvezdana, ali i od moje unuku Sare – razjasnila je.

Anu Ćurčić je upoznala u srednjoj školi.

-Sa njom sam živjela četiri godine, sa njom i njenom djecom. Kad je uhvati “žuta minuta”, to je bilo spašavaj se ko može. U stanju je da gađa pepeljarama, saksijama. Gađala je svoju kćerku. Vidjelo se i u “Zadruzi” da histeriše. To je Ana. Krenula je i mene da udara, ali je bila mama njena tu, pa se zaustavila. Zvezdan je sa njenom djecom imao dobre odnose, bolje nego sa svojom kćerkom. Ana nije dobila blagoslov da uđe u “Zadrugu”, to su gluposti. Ni njena djeca nisu bila za ulazak. Ana sve laže. Dok je bila u vezi sa Acom Bulićem moj sin je tješio. Varala je svog supruga sa mojim sinom, i to tvrdim. Ona ne smije da kaže ništa nikome, a pustila je jezik. Priča se o tom stanu koji je Zvezdan prokockao, ali moram reći da sam ja prodala svoj stan da bi vratila njen dug, jer joj je prijetio zatvor. Moj sin je kockar i ja neću da lažem. I ona je išla sa njim i kocakala, a trošila je njegove pare – rekla je Slavica.

Na kraju je zaključila da više nikada ne želi da vidi Anu Ćurćić.

-Pričala je da me je čuvala, ali ja sam to debelo platila. Više ne želim da je vidim u životu – rekla je Slavica.

(Express/ Hype)

MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA O ANI ĆURČIĆ: Maltretirala me je, prodala sam stan da vratim njene dugove Express.

express.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa