MADONNA BILA LUDO ZALJUBLJENA U OVOG GLUMCA: NJEGOVU SUPRUGU OTJERALA OD STOLA

Madonna (64) je ranije pokušala ostvariti vezu sa slavnim glumcem, ali njeni su napori propali nakon što je u igru ušla njegova supruga.

Godine 1990. Madonna je bila usred svoje turneje “Blonde Ambition” i snimanja svog dokumentarca “In Bed With Madonna”.

Objavila planove svijetu

  • Učinit ću da se Antonio ludo zaljubi u mene – javno je izjavila.

Madonna je u to vrijeme hodala s holivudskom zvijezdom Warrenom Beattyjem – unatoč tome, otvoreno je objavila svoje planove svijetu.

Nazvala je španskog filmskog reditelja Pedra Almodovara i zamolila ga da bude dio njenog plana i predstavi je Banderasu (62) na večeri.

Madonna je također rekla pred kamerama:

  • Antonio Banderas je španski glumac u kojeg sam zaljubljena dvije godine. Gledala sam svaki film koji je Antonio ikada napravio. Moram reći da je on jedan od rijetkih glumaca koje jedva čekam upoznati. Provela sam cijelu sedmicu pripremajući se za ovu zabavu.
madonna bila ludo zaljubljena u ovog glumca: njegovu suprugu otjerala od stola
MADONNA BILA LUDO ZALJUBLJENA U OVOG GLUMCA: NJEGOVU SUPRUGU OTJERALA OD STOLA

“Material girl” bila je potpuno nemilosrdna i činilo se da niti Banderasovu tadašnju suprugu nije doživljavala kao prepreku.

Dodale je:

  • Iako postoji jedna velika prepreka na koju nikad nisam računala: njegova žena.

Madonnina upornost se nastavila te je čak zahtijevala da njegova ženu sjedne za drugi stol.

Almodovar je nakon toga otkrio:

Usudila se približiti

  • Na kraju večere, Ana se usudila približiti našem stolu i božanstvenoj plavuši sarkastično rekla: “Vidim da ti se sviđa moj muž. Ne čudi me, sve ga žene vole, ali meni ne smeta jer sam jako moderna – na što je Madonna odgovorila: “Gubi se!”.

Da stvar bude gora, Banderas nije imao pojma da je Madonna uopće zainteresirana za njega sve dok ga nije kontaktirala s upozorenjem.

Dala mu je do znanja da će snimak biti uvršten u njen dokumentarac, a cijela je epizoda završila prilično neugodno za zvijezdu.

Almodovar je ovo iskustvo nazvao “najzabavnijim trenutkom večeri”, ali ga je zasmetalo što je snimak korištena u Madonninom dokumentarcu bez njegovog pristanka.

hayat.ba

drugi upravo čitaju