Luda sreća za Ovna, Vagu i Lava od 21. studenog na svim poljima: Čekaju ih velike promjene


Ovih dana u nama se budi optimizam i čini nam se da je sve moguće. Početak studenog obilježen je dramom i intenzivnim proživljavanjem problema, no od sutra se sve mijenja.

21. studenoga Sunce ulazi u znak svijetlog Strijelca, a tada nas očekuje mlad Mjesec.

Vladavina Strijelca u prvi plan stavlja entuzijazam i optimizam, kao i potragu za novim avanturama. Iako ova energija možda nije jamstvo stabilnosti, bit ćemo previše zauzeti traženjem uzbuđenja da bismo se bavili nedovršenim poslom.

Strijelac je usmjeren na izazove i nova iskustva pa nas nadolazeći mladi Mjesec u tom znaku potiče na promjene.

Budući da će se u isto vrijeme Jupiter početi kretati izravno kroz Ribe, snovi, nade i ideali bit će glavna tema u ovom razdoblju.

Nijedan san neće biti nedostižan, stoga vjerujte u sebe. Sreća je na vašoj strani, stoga ne dopustite da vas strahovi i sumnje sputavaju i usporavaju u ostvarenju vaših ciljeva.

Najviše sreće doživjet će Ovnovi, Lavovi i Vage koji će hrabro krenuti u ostvarenje svojih snova.

Ovaj mladi Mjesec idealno je vrijeme za postavljanje novih ciljeva.

Izvrsno je vrijeme da se upustite u novi projekt ili pothvat za koji se nadaju da će procvjetati. Mnogi od njih očekuju poslovni i financijski uspjeh, a nekima će se ostvariti ljubavne želje.

Mlad Mjesec će imati nešto nepovoljniji utjecaj na Blizance, Djevicu i Ribe, koji će se morati suočiti s nekim stvarima koje bi radije potisnuli.

Ovi znakovi više neće moći probleme pomesti pod tepih. Iako im neće biti lako, u skoroj će budućnosti shvatiti da je to bio jedini način da ostave loše odnose i situacije iza sebe i krenu dalje u potragu za srećom.

Vaga i Ribe su najromantičniji par zodijaka, njihova ljubav zapisana je u zvijezdama


luftika.rs

drugi upravo čitaju