JELENA GERBEC DONIJELA NEOČEKIVANU ODLUKU: Što sam se skidala, skidala sam se

Jelena Gerbec važi za jednu od onih koja uvijek radi punom parom i rado je viđen gost na svim veseljima. Jelena ističe da je ova činjenica veoma raduje i da nikada nije ni željela da ima veću popularnost od one koju trenutno uživa.

Iskreno nisam, mislim da ja ne bih ni znala da se nosim sa većom popularnošću od ove što je imam sada. Nekao nismo ni svi isti. Ništa mi ne fali, ne patim ni za čim. Drago mi je iskreno se radujem svačijem uspjehu tako da je sve dobro – rekla je nasmijana pjevačica.

Među njenim kolegama muzičarima trenutno je veoma popularno snimanje kavera, a ona je otkrila šta ona misli o tome.

-Mislim da je to dobro za pjevače koji rade, a koji se nisu afirmisali. Snimam i ja kavere i bitno je da se snima nešto i da se radi. Trenutno nema struje u studiju, ali mislim da je to dobar znak pred snimanje nove pjesme – našalila se pjevačica i dodala:

–Nova pjesma je zaista provokativna, uopšte ne liči na mene. Veoma mi se sviđa, baš me briga da li će se svidjeti drugima- zaključila je.

S obzirom da nova pjesma govori o ljubavnom prouglu,na pitanje da li bi pristala na ljubav sa zauzetim muškarcem Jelena je odgovorila:

-Mislim da ne jer je muškaraca pun svijet. Zauzete ne diram, a vjerujem da će se naći neko i za mene- poručila je.

Uz provokativnu pjesmu ide i provokativno oblačenje, a na pitanje da li će da se skine i koji dio tijela voli da ističe, pjevačica je rekla:

Ne oblačim se provokativno jer mislim da to više nije u skladu sa mojim godinama. Što sam se skidala, skidala sam se. Nisam ni sama sigurna koji dio tela ističem, kao što vidite u dugačkoj sam haljini- poručila je Jelena.

(Express/Grand)

JELENA GERBEC DONIJELA NEOČEKIVANU ODLUKU: Što sam se skidala, skidala sam se Express.

express.ba

drugi upravo čitaju