Jahić: Možda je ovo najrealniji rezultat

Trener Slobode, Adnan Jahić, dao je izjavu za MY TV nakon utakmice 10. kola Premijer lige BiH u Banovićima protiv Željezničara. Konačan rezultat ovog meča je glasio 1:1.

‘‘Možda je najrealniji rezultat. Ako se vratimo unazad tri dana, gdje smo mi ovdje dali svoj maksimum protiv Zrinjskog, danas je bila zaista teška utakmica po teškom terenu. Željo naoštren sa kvalitetnim igračima, tako da je realan ishod. Mislim da smo primili pogodak iz prekida kao i prošli put, vratili smo se golom iz prekida. Međutim, imali smo još jednu dobru šansu. Idemo se što prije oporaviti, jer nas u srijedu ovdje čeka Velež. Pohvalio bih svoje momke, jer su i danas bili na jednom nivou što se tiče trčanja i zalaganja. Nekad vi dobro spremite utakmicu, analizirate protivnika, ali se i protivnik pita‘‘, kazao je Jahić.

Jahić se potom osvrnuo na naredno kolo i duel protiv Veleža.

‘‘Nama je prioritet da se dobro odmorimo do Veleža, ako se ikako budemo mogli odmoriti. Što se tiče Komazeca, bit ćemo oslabljeni. Nećemo imati ni Jusića, Osmanković se povrijedio pred kraj meča. Međutim, imamo opet taj roster dolaskom Bekića i Vranješa, pa ćemo napraviti ekipu za srijedu, gdje ćemo izaći i dati svoj maksimum‘‘, kazao je Jahić.

sport1.oslobodjenje.ba

drugi upravo čitaju