INDIRA RADIĆ JE PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG BIVŠEG MUŽA: Ponovo se vratio u njen život

Već duži vremenski period Indira Radić nije medijski zastupljena, daleko od očiju javnosti ona živi povučenim, porodičnim životom, a ostvarila se i u ulozi bake koja joj i prija. Kako svoju privatnost ne želi da dijeli na tacni, malo je poznato da je još kako dvadesetpetogodišnjakinja na svijet donijela sina Severina, dok je bivši muž i danas prava misterija za javnost.

Da je devedesetih godina prošla kroz veoma težak životni period otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu, a tema koje se dotakle upravo je bivši muž  čiji je identitet nepoznat, a sa kojim se nakon razvoda borila oko starateljstva za sina kojeg je on odveo, te je jedva uspjela da ga vrati.

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dijete, tad sam htjela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pjevačica u svojoj ispovijesti tada i objasnila šta je presudilo da mu, poslije svega, oprosti:

– Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovjek, kada je htio da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovjek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presretna sam što mogu da kažem da sam dobila kćerku koju sam oduvijek željela – iskreno je ispričala Indira za domaće medije.

(Express/Story)

INDIRA RADIĆ JE PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG BIVŠEG MUŽA: Ponovo se vratio u njen život Express.

express.ba

drugi upravo čitaju