IMAĆU SOBU ZA VOĐENJE LJUBAVI: Jovana otkrila sve detalje najbitnijeg kutka

Jovana Jeremić nedavno je kupila stan u centru Beograda u koji će se s kćerkicom Leom useliti krajem ove godine, a sada je do detalja opisala kako će ga urediti. Platila ga je 200.000 eura, stan ima 54 kvadrata i u izvornom je stanju i nalazi se u zgradi stare gradnje.

-Oduvijek sam bila kapitalista, i znala sam da ću jednog dana sve što zaradim ulagati u nekretnine. Ovo je već drugi stan koji imam u svom vlasništvu, pa bih slagala kada bih rekla da nisam ponosna. Ispunjava me da radim na svakom detalju svog kutka, a to je glavni razlog što sam s majstorima kad god mi to dozvole poslovne obaveze. Iako sam zbog ovog stana ostala dekintirana, ne žalim. Kad god mi se ukaže prilika da kupim nekretninu, ja ću je kupiti. Današnje žene pate od markiranih torbi i cipela, mene zanimaju stanovi i ulaganja u budućnost – navela je voditeljica, koja se ne obazire na priče da joj je nekretninu kupio tajanstveni moćnik.

-Nisam lažni moralista, pa da kažem da mi ne bi bilo drago da sam dobila nekretninu od partnera, ali to nije istina. Kupila sam je svojim radom, znojem, trudom. Moje ruke su prljave od rada, ali mi je duša čista. Nikada nisam manipulisala vaginom iako sam mogla nebrojeno puta. Moj sljedeći emotivni partner će biti moćniji i finansijski jači od mene i dok ne nađem takvog, ostajem sama – navela je Jovana, pa dodala da pravi posebnu spavaću sobu koja će jasno prikazati njenu strastvenu stranu i ljubav prema intimnim odnosima.

imaću sobu za vođenje ljubavi: jovana otkrila sve detalje najbitnijeg kutka
IMAĆU SOBU ZA VOĐENJE LJUBAVI: Jovana otkrila sve detalje najbitnijeg kutka

-Moju spavaću sobu krasiće ogromni tapet lava koji predstavlja mene. Spušten plafon, prigušena svjetla na podešavanje, veliki krevet i zlatni detalji učiniće je idealnom za vođenje ljubavi. Pošto nemam kombinacije, se*s u mom slučaju predstavlja čin kada se cijela predam, dušom, srcem i tijelom. Iako moja energija jasno pokazuje da sam strastvena žena, potrebno mi je vrijeme da se nekom predam u svakom smislu te riječi. Kada se to desi, nastane magija koja pršti na sve strane. To je ta razmjena energije kojoj težim i jedina na koju pristajem. Ovaj moj kutak će jasno pokazati koliko je za mene se*s intiman i važan čin, pa jedva čekam da se radovi privedu kraju – poručila je Jovana.

(Express/Mondo.rs)

IMAĆU SOBU ZA VOĐENJE LJUBAVI: Jovana otkrila sve detalje najbitnijeg kutka Express.

express.ba

drugi upravo čitaju