IAKO NE VOLI EKSPONIRANJE: Sanja Kužet pokazala svog zgodnog supruga

Voditeljica Sanja Kužet vješto krije svoj privatni život i rijetko se pojavljuje u javnosti sa suprugom, ali sinoć je s njim došla na premijeru hit predstave “Laž”.

Popularna voditeljica “Zvezda Granda” Sanja Kužet pojavila se u Beogradskm dramskom pozorištu ruku pod ruku sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije.

Par je strpljivo ispozirao fotoreporterima i nisu se krili prilikom dolaska na predstavu.

Naime, Sanja i Nemanja su u braku godinama, ali on ne voli da se eksponira u javnosti i tu njegovu odluku lijepa voditeljica poštuje.

Iako o svojm braku ne voli da govori, jednom prilikom je napravila presedan i otkrila da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja Kužet svojevremeno i ostala je doslijedna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

iako ne voli eksponiranje: sanja kužet pokazala svog zgodnog supruga
Foto: ST/D. KADIĆ

– Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj dio života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe – rekla je ona svojevremeno za medije.

Da podsjetimo, Sanja je prije braka sa Nemanjom bila udata za Zoran Pipera, člana obezbjeđenja vlasnika “Pinka” Željka Mitrovića, a na vjenčanju s njim kuma joj je bila Lepa Brena. Sanja i Zoran imaju sina Andriju, dok sa drugim suprugom Nemanjom ima sina Strahinju.

(Express/Republika)

IAKO NE VOLI EKSPONIRANJE: Sanja Kužet pokazala svog zgodnog supruga Express.


express.ba

drugi upravo čitaju