“HANA ME RAZUMIJE, ŽIVOT JE LAKŠI SA NJOM” Petar Grašo iskreno o ljubavi

Pjevač Petar Grašo koji rijetko govori o privatnom životu ovoga puta otkrio je neke detalje u vezi sa njegovom suprugom Hanom Huljić.

Ljubavna priča ovog para veoma je zaintirgirala javnost, ali njih dvoje nikada nisu željeli mnogo da govore o detaljima veze. Pjevač je ipak sada u jednoj emisiji ispričao detalje o njima dvoma, a pomenuo je i kćerku.

Posao pjevača se razlikuje od mnogih drugih, pa je shodno tome tokom emisije pokrenuta i tema i pitanje da li Hana toleriše što 90 posto žena ne bi moglo jer je ona ipak neko iz posla te je sa te strane lakše

– U principu to morate pitati nju, ali dobro ste to definisali. Ja vjerujem ako neko ima u startu bazično toleranciju a uz to je ona podpomognuta time da razumije posao kojim se bavim onda je život lakši. Jer nije jednostavno ako ne prihvatiš da je neko sa kim živiš odsutan od 30 dana 15 ili 10, ponekad 28 dana odustan, ponekad četiri, ali je odsustvo sastavni dio posla i ona je tu vrlo vrlo stamena i vrlo lagana – rekao je popularni muzičar.

Vesna je na to prokomentarisala da je on zaljubljen čovjek i da nije mjerodavan, pa je uslijedilo pitanje da li čovjek može da se zaljubi i u poznijim godinama.

– Ja mislim da se čovjek uvijek može zaljubiti ako je otvoren prema životu. To znači da treba vjerovati u ljubav da bi se zaljubio. Znam da zvuči kliše, ali neki ljudi već u tridesetim godinama kažu mi smo ostarili, evo imamo familiju, evo žena me čeka, dobra je, eno ona moja, ali ona moja, nešto govori… koja ona tvoja to ti je žena, imaš 35 godina, to ti je žena koju voliš, koju si oženio prije sedam godina… Ako se neko odredi u startu da je žena ona moja koja kvoca ne da mu na pivo, a neko sa ženom ide na pivo… E ja spadam u ovu drugu kategoriju bez namjere da se pravim ful romantični veliki frajer nego zato što ja želim da imam takvu vrstu odnosa – istakao je Grašo.

(express/blic)

“HANA ME RAZUMIJE, ŽIVOT JE LAKŠI SA NJOM” Petar Grašo iskreno o ljubavi Express.

express.ba

drugi upravo čitaju