2 C
Sarajevo
Čet, 02, 23

Dnevni horoskop za 27.11.2022.

Ovan


Vaša pristupačnost i spontanost privlačiće nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bićete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za volanom, ometaće vas česti pozivi.

Bik

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Dan ćete provesti radno. Potreba za ugodnim i lijepim okruženjem podstaknuće vas na temeljito čišćenje stana ili razmještaj, kako biste unijeli promjenu. Naravno, bilo bi dobro da malo smirite živce i sve ostavite za neki drugi dan, kako biste se dovoljno odmorili za sedmicu koja je pred vama.

Blizanci

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Dan će biti posebno lijep onima koji su zaljubljeni. Radovaćete se večernjem izlasku s partnerom, a slobodni će se nastojati približiti simpatiji. Neki bi baš danas mogli ući u vezu. Ostali Blizanci neće biti raspoloženi za kućne poslove i ostale obaveze pa će se rado viđati sa prijateljima i prepričavati najnovija zbivanja iz života.

Rak

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Planete vas podstiču na osvetoljubivo ponašanje prema ljudima koji vas u nečemu zakidaju. Bilo da je to prijatelj, vaš partner ili roditelj, danas nećete štediti na kritikama. Nećete moći izbjeći kućne, roditeljske i rodbinske obaveze. Iako ćete tražiti svoj kutak, u kojem biste se mogli prepustiti omiljenim aktivnostima, to vam neće poći za rukom.

  Dnevni horoskop za 18.11.2022.

Lav

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Neki trač o prijatelju, koji je nedavno započeno novu vezu, stići će do vas danas. To će možda predstavljati za vas iznenađenje, jer tako nešto niste očekivali od te osobe. Biće vam drago, jer želite da je vaš prijatelj srećan. Nemojte se plašiti da ga pozovete i da zamolite da vam ispriča sve o tome. To će biti pravo zadovoljstvo za oboje.

Djevica

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Vješto ćete otkloniti prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitet odnosa. Ukućani će uživati vašu podršku, ali će je i uzvraćati. Od nekoga biste mogli dobiti poklon ili novac.

Vaga

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Dan je stvoren za ozbiljne razgovore s rodbinom, roditeljima ili djecom. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu jasnim ljubavnim znakovima. Ako ste u braku, veseliće vas zajednički poslovi i nova ulaganja, posebno uređenje životnog prostora.

Škorpija

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Neke rasprave nepotrebno ćete izazvati i bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i sve doživljavati previše emotivno. Ako nešto morate promijeniti, kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Moguć je susret s osobom koja će vam fizički biti privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

Strijelac

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Druženje i izlazak s prijateljima pružaju vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite simpatije. Predložite joj izlazak! Ako ste u braku, partner će biti usmjeren na kuću i porodicu. Razveselite ga pozivom u bioskop ili na večeru, pokrenite ga s mjesta, jer mu sigurno treba promjene.

  Dnevni horoskop za 21.11.2022.

Jarac

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Bićete skloni radikalnim rješenjima. Smirite strasti i ne donosite odluke koje bi mogle povrijediti voljenu osobu, a vas izložiti dodatnom stresu. Osoba koja je u vašoj porodici autoritet i od koje na neki način zavisite biće izvor vašeg nezadovoljstva. Ako drugačije ne ide, možda je krajnje vrijeme da se pokušate osamostaliti.

Vodolija

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Najviše uspjeha imaćete u aktivnostima intelektualnog tipa. Zato posvetite dio dana učenju ili pripremama za predstojeće ispite. Bićete jako simpatični ljudima, najviše zbog svog spontanog nastupa. Mogući su kontakti s inostranstvom, posebno ako se radi o rodbini ili partneru koji je na putovanju i čiji povratak željno iščekujete.

Ribe

Dnevni horoskop za 27.11.2022.
Izliječene traume mogu se iznenada vratiti danas, možda kroz kontakt sa nekim ko vas je poznavao u tom periodu vašeg života. Nemojte biti iznenađeni ako se prolije nekoliko suza. To je sasvim normalna reakcija. Možda ćete se i smijati svemu. Kada se sve završi, izvedite prijatelja na piće i razgovor, to će vas razvedriti i pomoći da lakše zaspite.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Supported by TNT Grupacija
Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa