Dnevni horoskop za 21.03.2023.

Ovan


Moć zapažanja biće oslabljena. Vidjećete ono što želite vidjeti, a ne ono što trebate. To bi vas moglo dovesti u zabludu koja će biti podsticaj na prepirku s bližnjima. Teže ćete podnositi napore. Sve vezano za posao s mukom ćete završavati ili ostavljati nedovršenim. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti pa se posvetite prijateljima.

Bik

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Ako se bavite poslom koji iziskuje česte kontakte s ljudima, naići ćete na dobar prijem i uspješno ostvariti ideje. Neka zbivanja će uticati na promjenu vaše životne filozofije. Možda ćete planirati putovanje koje može biti povezano s poslom. U ljubavi vam kreće nabolje pa je dan dobar za pomirenja i nove emocionalne početke.

Blizanci

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Više ćete analizirati i prisjećati se raznih iskustava. Životna iskustva natjeraće mnoge na nove korake, možda štednju ili samodisciplinu. Ako vas je sticaj okolnosti udaljio od partnera, imaćete priliku učvrstiti odnos i unijeti nešto novo. Slobodni bi se trebali iskrasti iz svoja četiri zida i, ako ništa više, onda se barem dobro zabaviti.

Rak

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Budite tolerantniji prema drugima. Pokušajte ih razumjeti, a ne sve gledati samo iz svog ugla viđenja. Ako se ne slože s vama, razmislite o njihovim razlozima. Možda vam promiče ono što je drugima potpuno jasno. Partner traži više slobode pa odmah sumnjate na nevjeru. Možda ga previše želite kontrolisati, čime ga i sputavate.

Lav

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Izvjesni su povećani troškovi. Možda ćete izdvojiti veći novčani iznos za popravak, registraciju vozila ili shvatiti da stari telefon ili računar morate zamijeniti novim. Pozitivan Venerin uticaj mnoge će podstaknuti na zavođenje i uljepšavanje pa postoji velika vjerovatnoća da ćete posjetiti razne salone ljepote ili kupiti sebi novi komad odjeće.

Djevica

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Ljubavna događanja ili obaveze oko djece ispuniće vam dan. Bićete aktivni i rado pomagati drugima, bilo svojim savjetima ili postupcima. Slobodni će se lakše odlučiti za novu vezu i biti spremni za nova iskustva. Parove će veseliti događanja oko njihovih mališana, a drugi će svoje slobodno vrijeme posvetiti hobiju ili rekreaciji.

Vaga

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Planete upućuju na aktivnosti koje će vas nakratko udaljiti od ostalih dešavanja. Možda krenete u renoviranje stambenog prostora, preseljenje ili tek opšte spremanje, dok će ostali na neki drugi način preuzeti veće odgovornosti ili rješavati tekuće probleme. Razgovor sa starijim ukućaninom neće završiti na očekivan način.

Škorpija

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Puni ste energije i dobro ste raspoloženi. Ugodno ćete se provesti i opustiti na društvenim okupljanjima i zabavama. Slobodni će biti prodorniji i neposredniji u nastojanju pridobijanja pažnje suprotnog pola. Postoji velika mogućnost razvijanja ljubavnog odnosa s osobom na koju ranije niste obraćali pažnju.

Strijelac

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Susret sa simpatijom biće poseban, posebno ako ste tek ušli u vezu. Što se tiče posla, nećete se morati previše naprezati kako biste nešto priveli kraju. Štaviše, neki bi se mogli prepustiti ljenčarenju, opušteno ispijati jutarnje kafice s kolegama, neobvezno ćaskati i uživati u par pikantnih tračeva.

Jarac

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Pred vama je dan pun dešavanja. Nešto ćete u posljednji trenutak dogovarati ili odgađati, mijenjati plan i raspored, spakovati kofere za pet minuta i krenuti na kraći put. Možda vas iznenadi vlastita susretljivost i neočekivani naleti simpatija prema osobi koju nedovoljno poznajete. Nije isključeno da idućih dana dođe i do dubljeg zbližavanja.

Vodolija

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Zbog nepredvidivih situacija na poslu ili komunikaciji imaćete veću potrebu za osamljivanjem, posebno od ljudi koji vam oduzimaju energiju i remete mir. Odmah će vam biti jasno da nije vrijeme za veće poduhvate. Uprkos nemiru, dobro ćete se nositi s novonastalom situacijom i na sve gledati sa humorom, ali i dobrodošlom ironijom.

Ribe

dnevni horoskop za 21.03.2023.
Oslonite se na svoje komunikacijske vještine. Čak iako vam se čini da su vam šanse minimalne, pobraćete uspjeh na račun šarma i privlačnosti. Ako ste nekog uvrijedili riječima ili ste svjesni da ste pogrešno postupali, dan je odličan za priznavanje krivice ili se barem pokušajte izviniti. Napravite taj prvi korak!

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju