Dnevni horoskop za 07.04.2023.

Ovan


Susret sa jednom osobom možda nije ispunio sva vaša očekivanja, ali sačuvajte prisebnost duha. Preostaje vam da razmislite o nekom alternativnom rješenju ili da prihvatite ideju koju predlažu bliski saradnici. Za sada ne uspijevate u potpunosti da ostvarite svoje emotivne namjere. Stalo vam je da budete u nečijem društvu, ali čini vam se da sve češće nailazite na izvjesne znake odbijanja.

Bik

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Nemojte se zavaravati da je istina sve ono što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Neko može da vas iznenaditi na pomalo ružan način ili bez objašnjenja za svoje postupke. Djelujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu u pokušaju da dokažete ispravnost svojih stavova.

Blizanci

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Prihvatite novu ideju ili zadatak koji predlažu vaši saradnici. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije. Zajednički uspjeh predstavlja najbolji vid reklame u raznim poslovnim susretima. Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra pomalo zaljubljenim pogledom i sa toplim osmijehom na usnama. Bez obzira na dileme i razne okolnosti kroz koje prolazite, sačuvajte prave vrijednosti.

Rak

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Djelujete opterećeno različitim obavezama, tako da vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa saradnicima. Svoj poslovno-finansijski status možete da promijenite nabolje, pod uslovom da vas zaštiti jedna uticajna osoba. Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume koji počinju da vas opterećuju. Raduje vas osmijeh zadovoljstva koji vidite na partnerovom licu.

Lav

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Ukoliko vas iritira nečije skoro rigidno ponašanje ili prisustvo u poslovnom okruženju, izbjegavajte direktan susret sa tom osobom. Previše arogancije sa vaše strane može dodatno da iskomplikuje zajednički dogovor u poslovnoj saradnji. Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje koju očekujete, tako da osjećate izvjesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi. Optimizam uvijek pomaže.

Djevica

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa radnim kolektivom. Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali vama je jasno da stvari izgledaju neuvjerljivo i drugačije od onoga što vam se predstavlja. Potrebno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni vaša očekivanja. Ne budite suviše strogi, postoji mogućnost da ne vidite kompletnu sliku svih dešavanja.

Vaga

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa radnim kolektivom, prihvatite nečiji savjet. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zadovoljstvo u ljubavnom odnosu može da vam dočara samo ona osoba koja dobro poznaje vaš ukus ili emotivne afinitete. Dobro se dobrim vraća ako to pravilno prepoznajete.

Škorpija

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Ne treba da očekujete značajne promjene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Bez obzira na svoje emotivno stanje, ne možete ignorisati nečije prisustvo. Obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba, jer situacija može biti mnogo bolja nego što ste mislili na početku.

Strijelac

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Ako vam je stalo da sačuvate lično dostojanstvo u društvu kolega, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtjevima ili novim izazovima. Izbjegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko svojim ponašanjem podstiče vašu emotivnu patnju ili nezadovoljstvo koje osjećate.

Jarac

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Djelujete nepovjerljivo prema saradnicima – potrebne su vam nove informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum može da stvori dodatne probleme pa budite oprezniji kome ili šta obećavate. Nema razloga da se olako poigravate nečijim osjećanjima. Razmislite dobro, jer sve što činite ostavlja “izvjesni trag” u zajedničkom životu. Makar taj trag bio neprimjetan.

Vodolija

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate od svojih saradnika, razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rješavate. Nema razloga da se previše protivite partnerovim željama, jer prije ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumijevanja, najviše zarad zajedničkog mira i uvažavanja.

Ribe

dnevni horoskop za 07.04.2023.
Pretjerujete u svojim zahtjevima i u potrebi da se uplićete u nečije planove. Budite suzdržani na negativne komentare te nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu u svojoj okolini. Partner želi da vam izađe u susret, ali moguće je da ima pogrešnu procjenu, jer ne razumije dobro sve vaše namjere. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju