7.7 C
Sarajevo
Uto, 12, 22

Dnevni horoskop za 02.10.2022.

Ovan


Povlačićete se, čitati ili razmišljati u tišini. Osjećaćete se ugodno u samoći. Posvetite dio dana sebi i omiljenim aktivnostima. Ne učestvujte u porodičnim raspravama, ali budete li vi meta neosnovanih optužbi, odlučno im se suprotstavite. Moguće razlike u gledištima shvatite kao nešto što vas obogaćuje, a ne razdvaja.

Bik

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Vi ste se pripremili da uživate danas, a ako partner nije voljan da vas podrži u vašim planovima, tu već može biti problema. Riješili ste da istjerate svoje pa kud puklo da puklo. Da se ne bi desilo baš to, da situacija između vas dvoje “pukne”, budite malo, samo malo prilagodljiviji. To je za vaše dobro.

Blizanci

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Danas ćete biti u dosta promjenjivom raspoloženju. Ono što ste planirali, moguće je da nećete uspjeti da ostvarite, jer će vas dnevne situacije odvući na potpuno drugu stranu. Neko će od vas očekivati da ispunite svoja obećanja ili obaveze koje ste zapostavili.

Rak

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Ako ste planirali da provedete dan sa osobom koju volite, ovdje može doći do nekih neočekivanih preokreta. Ili će vam vaše voljeno biće u posljednjem trenutku reći da ne može da dođe zbog nekih obaveza ili se pak nećete uopšte ni vidjeti. U svakom slučaju, spremite se da budete malo neraspoloženi.

  Dnevni horoskop za 21.09.2022.

Lav

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, nećete moći da se dogovorite kako da provedete današnji dan. Vaše voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste na neki ručak ili šetnju ili makar šoping u gradu. Bilo šta, samo da ne sjedite. Teško ćete se usaglasiti po ovom pitanju…

Djevica

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Možda će u nekom trenutku izgledati kao da vi i emotivni partner ne možete da se uklopite oko dogovora za današnji dan. Taman kad budu počele da vas obuzimaju crne misli, crne da crnje ne mogu biti, situacija će se preokrenuti. Vidite da na kraju i nije ispalo tako loše.

Vaga

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Svi planovi sa partnerom ili sa prijateljima moraće da budu pomjereni za drugi dio dana ili za same večernje sate. Prijepodne je više nego izvjesno da ćete željeti ili da poklonite samo sebi ili će vas, jednostavno, mrziti da idete bilo gdje i radite bilo šta.

Škorpija

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Možda želite više nego što ćete dobiti. Ili pak želite neku drugu osobu, a ne onu koja je trenutno pored vas. Ko zna šta vi želite, kada nećete da se otvorite i budete jasni po emotivnim pitanjima… Da ste danas baš najraspoloženiji – i niste. Dosta mutno raspoloženje.

Strijelac

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Štogod da se danas bude dešavalo na emotivnom planu, vi definitivno niste zadovoljni. Što se ta neka tuga uvukla u vas, to vjerovatno samo vi znate. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti, možda mislite da ne dobijate dovoljno od osobe sa kojom ste trenutno. Izdignite se iznad situacije. Biće to dobro.

  Dnevni horoskop za 28.09.2022.

Jarac

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Divan, ali zaista divan dan je pred vama. A sve je usmjereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Voljenu osobu ćete iznenaditi, ali i ona vas. U svakom slučaju, punom parom naprijed i ne obraćajte pažnju na neke sitnice sa strane. Sve ostalo ostavite, posvetite se ljubavi.

Vodolija

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Ne tražite danas sitnice i greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam neke, realno nebitne stvari, pokvare ovaj dan. Shvatite da i vi ponekad griješite (možda i malo češće!) pa spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u nekim zajedničkim trenucima. Jaka strast može popraviti stvari.

Ribe

Dnevni horoskop za 02.10.2022.
Vi imate odličan plan za dešavanja sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija zaista i otvoriti da te planove ostvarite. Partneru se možda neće svidjeti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti. Pomalo ste razočarani, ali ćete se truditi da to i ne pokažete voljenoj osobi.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Supported by TNT Grupacija
Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa