DETALJI UBISTVA U TUZLI: ISMAR SA PALICOM DOŠAO U EMINOV STAN, OVAJ GA UPUCAO

detalji ubistva u tuzli: ismar sa palicom došao u eminov stan, ovaj ga upucao

Mustafić je, kako smo prvi objavili, u svom stanu usmrtio Karahmeta, nanijevši mu prostrijelnu ranu u predjelu grudnog koša.

  • On je osumnjičen da je 30. septembra 2023. godine u stanu u kojem je živio u tuzlanskom naselju Miladije ispalio hitac iz vatrenog oružja prema 27-godišnjem Ismaru Karahmetu iz Tuzle, nanio mu prostrijelnu povredu u predjelu grudnog koša i usmrtio ga. Prethodno je Karahmet, s još dvije osobe, došao do njegove zgrade, ušao u stan noseći sa sobom plastičnu palicu i fizički se obračunao s Mustafićem iz još nepoznatih razloga – naveli su iz Tužilaštva TK.

Osumnjičeni je odmah nakon događaja uhapšen, a uviđaj su obavili dežurni tužilac i istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a TK.

  • Policijski službenici su obavili kriminalističku obradu, te je osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i prateće materijalne dokaze predat u nadležnost Tužilaštva. Postupajući tužilac je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao Mustafića – naveli su iz tužilaštva.

U toku su potrebne istražne radnje i vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za događaje.

The post DETALJI UBISTVA U TUZLI: ISMAR SA PALICOM DOŠAO U EMINOV STAN, OVAJ GA UPUCAO first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju