DETALJI NESREĆE KOD MOSTARA: POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE TINEJDŽERKI KOJE JE UDARIO BMW

detalji nesreće kod mostara: poznato zdravstveno stanje tinejdžerki koje je udario bmw

Njih je vozilom povrijedio 78-godišnji vozač BMW-a.

Dežurni tužilac je rekao da su djevojčice nakon što su izašle iz autobusa koji je produžio put, prelazile cestu. Nakon što su pustile dva automobila koja su vidjele na cesti, i kad su krenule prelaziti cestu, pojavilo se treće vozilo koje ih je pokupilo.

  • Djevojčice su 2007. godište, dvije su teško povrijeđene, jedna lakše, ukazuje im se medicinska pomoć i na svu sreću nisu životno ugrožene – kazao je dežurni tužilac za Klix.ba.

Istakao je da su uviđaj na mjestu nesreće obavili policijski službenici i da je vozilo izuzeto te da će se se sprovesti vještačenje.

  • Vozač je 1945. godište i pružena mu je medicinska pomoć zbog životne dobi u kojoj je, ali nema tjelesne povrede i nije ugrožen. Kriminalistička obrada će biti provedena i podnesen je izvještaj nadležnom Tužilaštvu. Nakon što se provedu potrebna vještačenja vidjet ćemo šta je tačno bilo, ali u svakom slučaju, noćas neće biti lišen slobode i neće biti predložene mjere pritvora, jer nema zakonskih razloga za tako nešto – zaključio je tužilac.

(A. J./Klix)

STRAVIČNA NESREĆA KOD MOSTARA: BMW-OM POKOSIO TRI TINEJDŽERKE

The post DETALJI NESREĆE KOD MOSTARA: POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE TINEJDŽERKI KOJE JE UDARIO BMW first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju