DEJAN DRAGOJEVIĆ NIJE JEDINI: Ove poznate ličnosti su aktivne na aplikaciji za upoznavanje

Poznate ličnosti najčešće nama običnim smrtnicima ostavljaju utisak da im baš sve ide glatko.

Možda su im neke stvari i dostupnije, ali kada je pitanju ljubav i pronalazak srodne duše, i oni se hvataju u koštac s brojnim izazovima, pa je tako nekolicina njih riješila da putem interneta pronađe svoju srodnu dušu.

MC Stojan ne govori često o svojoj intimi, te je iz tog razloga njegov ljubavni život pod velom tajne. Više puta je u prošlosti isticao da je okupiran karijerom, a da mu je emotivni život u drugom planu.

U opisu svog profila je napisao da je pjevač i producent koji živi na relaciji Beograd-Minhen, a jednom rečenicom je opisao svoj stav prema ženama.

-Žena je kao sjena: ako trčiš za njom, izmiče se, ako trčiš pred njom, trči za tobom.

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević, odmah nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić, riješio je da se baci u promet.

Dejan je otvorio profil na popularnoj dejting aplikaciji Tinder, jer po svoj prilici, nema sreće u ljubavi. Međutim, Dragojević već neko vrijeme u medijima ističe, koliko mu dobro ide na ljubavnom planu, ali nije prezicirao gdje su buknule varnice. Da li je dejting aplikacija posluzila, ili je Dejan ljepšu polovinu upoznao na nekom društvenom okupljanju, za sada nije poznato.

On je tada na svom profilu naveo da ga zanimaju sport, kuhanje, skijanje, da voli gledati komedije i slobodno vrijeme provoditi u prirodi. Dragojević je poznat svima po svojim šalama, pa je tako iskoristio priliku tada i naveo kako ima djecu i ne želi ih više.

Slavica Ćukteraš, poznata je kao jedna od rijetkih pjevačica sa naše scene, koja doslovno nema dlake na jeziku. U doba karantina, pjevačica je javno bez pardona otkrila da koristi dejting apliakciju. Međutim, upoznavanje sa muškarcima preko Tindera, nije urodilo plodom, zbog čega se pjevačica vratila starijim metodama upoznavanja.

-Jako sam dobro sakrivena tamo, nije me do sada prepoznao niko. Jako zanimljiva stvar, pogotovo sada u ovo vrijeme, vrijeme izolacije. Šta da radim, zezam se, pišem se s ljudima… Tu odrediš godine od do, imaš razdraljinu i listaš, listaš… Ako ti se neko dopadne, vi se kao mečujete, pa imate dozvolu da se dopisujete. Ima dobrih tipova, ima i skrndelja – objasnila je ona svojevremeno.

(Express/Informer)

DEJAN DRAGOJEVIĆ NIJE JEDINI: Ove poznate ličnosti su aktivne na aplikaciji za upoznavanje Express.

express.ba

drugi upravo čitaju