DA LI JE PRETJERALA SA ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Cakana neprepoznatljiva

Dragica Radosavljević Cakana uspješno prkosi godinama. O njenoj bogatoj karijeri ne treba govoriti, a ono što je osim njenih vokalnih sposobnosti za nju upečatljivo jeste Cakanin izgled, tačnije njena prirodna ljepota i mladolikost.

I dok mediji špekulišu na temu njenjog braka sa Nebojšom Negićem i njegovom nevjerstvu, čini se da pjevačicu to mnogo ne potresa. Ona uživa u svakom novom danu, a na temu njegovanja i uljepšavanja pjevačka diva nerijetko govori.

-Usvojila sam savjet da je za ljepotu najvažniji osmijeh i često ga primjenjujem. Takođe, redovno odlazim kod kozmetičara, a nerijetko i sama ujutru kad stavljam kremu izmasiram lice ili pripremim neku masku. Mnogo pažnje posvećujem njezi kože – rekla je jednom prilikom.

Budući da je tajna ljepote i ključna stavka njenog savršenog izgleda njega, Cakana je jedna od onih dama koje često koriste priliku da ženama skrenu pažnju da ne treba pretjerivati sa estetskim korekcijama, da je svaka lijepa na svoj način i da nije prirodno promijeniti lični opis.

da li je pretjerala sa estetskim korekcijama: cakana neprepoznatljiva

-Nemam ništa protiv estetskih operacija. Dolazi uskoro vrijeme da i ja uradim nešto. Razmišljam o tome, i kad budem odlučila da koristim usluge estetskih hirurga, bit će to umjereno i pristojno – ispričala je za „Gloriju“ Cakana koja je inače među prvima ugradila implante u grudi, zbog čega se pokajala i izvadila ih.

Osim silikona, druge estetske intervencije nije pominjala, mada iako se podvrgla još nekoj, mišljenje svih koji je poznaju jeste da je ona to uradila sa pravom mjerom što i jeste svrha takvih tretmana. Međutim da šminka zaista može da učini čuda, uvjerili smo se putem fotografije na kojoj je Cakanin izgled drugačiji od onog na šta smo od nje navikli.

Ona se naime prepustila vještim rukama šminkera, a kao rezultat prirodnog izgleda za koji je pjevačica bila savršen model, dobili smo potpuno novu, još ljepšu i harizmatičniju Cakanu kojoj i u sedmoj deceniji života komplimenata na račun izgleda ne manjka.

(Express/svet-scandal.rs)

DA LI JE PRETJERALA SA ESTETSKIM KOREKCIJAMA: Cakana neprepoznatljiva Express.

express.ba

drugi upravo čitaju