Cristiano Ronaldo pokazao brata: Platio mu je liječenje kako bi ga izvukao iz pakla ovisnosti

cristiano ronaldo pokazao brata: platio mu je liječenje kako bi ga izvukao iz pakla ovisnosti

Foto: Instagram @cristiano

Iako o Georgini Rodriguez i djeci jednog od najpoznatijih nogometaša svih vremena znamo gotovo sve, brata Cristiana Ronalda ne viđamo često. Hugo dos Santos Aveiro Ronaldov je deset godina stariji brat, njegova velika podrška i saradnik u mnogim projektima uspješnog nogometaša.

Cristiano Ronaldo jako je povezan sa svojim bratom, a platio je i njegovo liječenje od ovisnosti kada je 2014. osvojio Europski kup.

Ronaldov stariji brat nedavno je proslavio 48. rođendan zbog čega mu je Cristiano Ronaldo posvetio objavu na Instagramu u kojoj mu je čestitao rođendan.

Hugo je nekoliko puta imao problema s ovisnostima, a mlađi brat mu je pomogao i platio liječenje kako bi ga izvukao iz pakla ovisnosti. Osim toga, godine 2014. kada je Ronaldo s Real Madridom osvojio Europski kup odlučio ga je posvetiti bratu koji je obećao da će, ako osvoji trofej, učiniti sve da prebrodi svoje loše zdravlje.

Cristianov brat često putuje na njegove utakmice kako bi mu pružio podršku, a već nekoliko puta ga je i posjetio u Saudijskoj Arabiji. Njegova najstarija kćerka uskoro će napuniti 24 godine te se sjajno slaže s Ronaldovom suprugom Georginom koja ju je nazvala ‘dragocjenom nećakinjom’. Hugo je otac i mlađem sinu Hugu Tomasu koji se često druži sa svojim bratićem Cristianom Jr.

Ronaldov brat vodi muzej CR7 u Funchalu, glavnom gradu Madeire u kojem je nogometna legenda rođena. Muzej je otvoren 2013 .godine i posvećen je isključivo Ronaldovoj karijeri, a u njemu posjetitelji mogu pronaći i neke od trofeja koje je osvojio tijekom svoje sportske karijere.

Cristiano Ronaldo pokazao brata: Platio mu je liječenje kako bi ga izvukao iz pakla ovisnosti Azra Magazin.


azra.ba

drugi upravo čitaju