Bogati biznismen na nastupu zaprosio Natašu Bekvalac, ona zanijemila od šoka!

Pjevačica Nataša Bekvalac nedavno se vratila iz Amerike, gdje je bila na velikoj turneji, a koliko je i na drugom kontinentu popularna, svjedoči činjenica da je pop zvijezda dobila navodno bračnu ponudu.

Pjevačicu je navodno nakon nastupa u Čikagu zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.

– Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nataša je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima – prenose mediji, koji je potom otkrivaju kako jači pol reaguje na malu plavu.

– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmijje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve.

– Riječ je o muškarcu koji živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspješan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspio da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio je sagovornik, pa otkrio kako je pjevačica reagovala na bračnu ponudu.

– Nataša je počela da se smijje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema namjeru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio.

(express/alo)

Bogati biznismen na nastupu zaprosio Natašu Bekvalac, ona zanijemila od šoka! Express.

express.ba

drugi upravo čitaju