ADNAN ŠERAK ZAVRŠIO U BOLNICI: NAVODNO GA PRETUKAO MIRZA HATIĆ

Tvrdili da ga je ujeo pauk?

On je smješten u Klinički centar Univerziteta u Sarajevo radi povrede na tijelu koja asocira na ujed, ima razderotine koje su, najvjerovatnije, nastale prije 10-ak dana. Rana je takve prirode da je morao biti hospitaliziran zbog moguće infekcije, sepse. On ostale u bolnici određeni period te bez obzira na povredu vjerovatno će mu biti određen pritvor.

Šeraka u bolnici čuva policija. Izveden je sa Suda uz pomoć štaka i vidjelo se da mu je lijeva noga povrijeđena

Međutim opasni kriminalac sarajevskog podzemlja, Mirza Hatić tvrdi da je pretukao Adnana Šeraka dok je ovaj bio na slobodi, tačnije dok su policijski organi tragali za Šerakom zbog sumnje da su protupravno lišili slobode jednu osobu te joj nanijeli tjelesne povrede.

  • Sad ću vam ja reći jednu istinu. Ja i Adnan Šerak smo se pobili, prije nekoliko noći i ja sam ga raznio i na intenzivnoj je zbog mene. Uhapsila ga je policija, i na intenzivnoj je zbog mene. Sad ću vam ja priznati, da smo se ja i on pobili fer, 1 na 1. Evo vam istine za Adnana Šeraka, tog strašnog momka. Ja i on smo se našli, mangupski se pobili 1 na 1.
  • Ja sam imao masnicu, možete vidjeti na video klipu, ovdje je plavo. Kad sam ga oborio, malo me je grebao, ima duge nokte, on je neuredan čovjek pa imam ogrebotina po tijelu.
  • U bolnici je na infektivnoj zbog mene. Pobili smo se 1 na 1, nije on mene teretio. Svaka mu čast. Mojim šakama, evo ovim rukama sam ga prebio. Potukli smo se, nije smio ići u bolnicu otišao je u bjegstvo jer je on bio u bjegstvu. Pobili smo se 1 na 1, i ja sam ga prebio pošteno. Svaka njemu čast, došao je sam pobili smo se. Prebio sam ga, raznio sam ga. Eto da znate sad istinu i tom Šeraku, jer stalno spominjete tog seljačića, To nije nikakav mangup već običan narkoman, prebio sam te, ne znam šta hoćeš više od mene.” – tvrdi Hatić u jednom od video klipove koje je snimao za TikTok, piše Crna-Hronika.

hayat.ba

drugi upravo čitaju