3 horoskopska znaka čiji će se život okrenuti naglavačke u travnju

Travanj 2023. možemo nazvati “vatrenim” mjesecom. Sunce i Jupiter bit će u Ovnu, au istom znaku dogodit će se i prva ovogodišnja pomrčina.

Budući da je Ovan zadužen za započinjanje nečeg novog, svakako će neke znakove “natjerati” da djeluju vrlo odlučno i doslovno u jednom danu promijene svoje živote.

Najvažnije promjene dogodit će se u životima tri horoskopska znaka – onih ljudi čiji su osobni planeti u natalnoj karti u elementu vatre.

Ovan

Predstavnici ovog znaka imat će želju cijeli život započeti ispočetka, kao da je to posljednja prilika i više se ne može odgađati. Stoga Ovan može odlučno i iznenada promijeniti posao, promijeniti izgled ili imidž, a može razmišljati i o razvodu ili braku.

I pomrčina će utjecati na vaš odnos prema sebi i drugima, kao da ćete shvatiti da želite promijeniti sebe, svoju okolinu i živjeti drugačije.

Stoga, što god odlučite promijeniti donijet će vam rast, bez obzira na to koliko strašno bilo ono što ste učinili.

Lav

Lavovi će se probiti do novih percepcija stvarnosti. Očekujte neki savjet ili motivaciju od cijenjene osobe koja će vam biti odskočna daska. Ova vam energija može okrenuti glavu i možda ćete se osjećati pomalo preopterećeno.

Veće promjene mogu se odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili neki međunarodni projekt.

Strijelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do iskoraka i radikalne promjene po pitanju djece – npr. trudnoća, rođenje djeteta ili kod odrasle djece neki lijep i radostan događaj.

Možda ćete razmišljati o otvaranju vlastitog posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan uz sport.

Iznenada ćete se zaljubiti i upustiti u novu vezu koja će vam dati više sreće, samopoštovanja i radosti, tako da ćete se osjećati još življima.

Izvor: Alo.rs

Horoskop za Marsa u Raku od 25. ožujka do 19. svibnja: Važan period za Bika, Lav mora prekinuti stare navike


luftika.rs

drugi upravo čitaju