“ZVEZDAN JE ANU KRVNIČKI TUKAO” Kuma krila da je Slavnić maltretirao ženu

Milena Kačavenda, kuma nevjenčane supruge zadrugara Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić, otkrila je da je sin Moke Slavnića navodno redovno maltretirao partnericu, te i da je krvnički svakodnevno tukao.

Milena tvrdi da je Ana navodno šutila o nasilju jer ni sama nije bila svjesna toga da je živjela s nasilnikom, kao i da je znala da će za sve da se sazna čim je počeo rijaliti.

-Daj Bože da niko nikad ne sazna šta znači biti u vrtlogu nasilja. Najgore je kad žena uđe u taj krug, kad muškarac počne toliko da je maltretira da ona ne može ni da prepozna da je u problemu. Ana je od mene pokušavala da sakrije da se to dešava. Ja sam bila jedina njena drugarica koja je Zvezdanu mogla da kaže: “Začepi, bre, budalo”, dok je Ana šutila. Bilo je mnogo nasilja, on je maltretirao i krvnički tukao. Kad je ulazila u rijaliti, vidjela sam strah u njenim očima. Mnogima je djelovala hrabro, ali sam vidjela da je uplašena – priča Anina kuma i nastavlja:

-Ana je svaki problem pokušavala tiho da riješi. Sve je htjela da drži pod kontrolom, pa niko nije znao šta se u njihovom odnosu dešava. Kad je bila ona rasprava unutra, ona je sjedia za stolom, dok je on šetao ukrug. Tada, dok sam gledala TV, samo sam čekala kad će Zvezdan da skoči da joj nešto uradi. Vidjelo se da se kontroliše da nešto ne uradi i, srećom, nije – kaže Anina kuma.

Milena tvrdi da Zvezdan u rijalitiju ne smije sebi da dopusti da udari Anu jer bi, u tom slučaju, bio izbačen, a napolju nema prebijene pare.

-Slavnić, ako izađe bez honorara, ide na ulicu. On nema ni stan ni posao. Može da snima samo klipove za Tik-tok i da tako zarađuje. Živio je kod Ane, a gdje mislite da će sad da ode poslije svega što je isplivalo i što se desilo? On je napravio fijasko samom sebi. Ja bih ga pljunula sad da ga vidim. On je nasilnik i mislio je da nikad Ana neće ući u rijaliti, međutim, evo šta se desilo. Ušla je tek kad je dobila našu podršku – priča kuma i dodaje:

-Zvezdan je od sebe napravio preljubnika i mislim da ništa dobro ovim postupcima u rijalitiju nije dobio. Vidjet će tek šta je uradio, a za sada mu je najbolje da se pokrije ušima i šuti. Da prizna sva svoja nedjela i krene ispočetka.

(Express/Republika)

“ZVEZDAN JE ANU KRVNIČKI TUKAO” Kuma krila da je Slavnić maltretirao ženu Express.

express.ba

drugi upravo čitaju