Zvezda čestitala na stručnosti: Očito nismo gledali istu utakmicu

Bura ne jenjava ni nakon druge utakmice finalne serije ABA lige, u kojoj je Crvena zvezda svladala Partizan 85:81.

Partizan se ranije danas oglasio priopćenjem u kojem je navedeno da je sudačka stručnost pokazala da su crno-bijeli u toj utakmici oštećeni.

kako to obično biva, nije trebalo dugo da se druga strana oglasi, što prenosimo u cijelosti:

KK Crvena zvezda mts dobio je u utorak poslijepodne vještačenje suđenja druge utakmice finala doigravanja ABA lige, koje je izveo bivši kraljevački sudac Milan Maričić.

Čestitamo gospodinu Maričiću na “izvanrednom” radu, navodeći da očito nismo gledali i analizirali istu utakmicu.

Ako jesmo, onda s iznenađenjem otkrivamo da mnoge kontroverzne situacije nisu ni uzete u obzir u ovom “stručnom znanju”, poput ključne situacije u posljednjoj četvrtini i nesportskog prekršaja Zagorca nad Ivanovićem (11 sekundi prije kraja utakmice). ) koji se nikada nije spominjao.utakmica bi bila praktički riješena. Da ne govorimo o nagloj promjeni sudačkih kriterija tijekom prvog poluvremena, drugačijem sankcioniranju pojedinih situacija, brojnim koracima i drugim greškama…

Koliko vidimo, osnovni zahtjev za ovo vještačenje, sudac Igor Dragojević nije loše odradio svoj posao, niti je pogriješio na štetu suparničkog kluba, unatoč pomno i selektivno odabranim detaljima u ovom “vještačenju” ?

Iznenađeni smo da su “stručnost” i zahtjevi za istim postali presudni, pogotovo za pojedine medije (nasumično uklopljene u jedan klub) koji su od kraja nedjeljne utakmice u svojevrsnoj kampanji, ali nakon polufinalne utakmice nisu bili važni. u Ljubljani gdje je napravljeno 14 pogrešaka.šteta Zvezde i omjer slobodnih bacanja bio je nevjerojatnih 42-15 u korist suparnika?

Slučajno ili ne, jedan od aktera te utakmice bit će sudac u srijedu navečer, drugi je bio akter utakmice u kojoj je u posljednjem finalu omjer slobodnih bacanja bio 34-17 za suparničku momčad? Slučajno ili ne, taj tandem (Boltauzer i Nedović) sudio je prošlu utakmicu u kojoj je domaćin bio KK Partizan? Kako, dovoljno je pogledati video te utakmice.

Uz iskrenu nadu da je Milan Maričić ovu ekspertizu radio i radio bez pritisaka i sugestija izvana, a ne isključivo preko platforme “Sinergy”, KK Crvena zvezda obavještava javnost da neće sudjelovati u ovakvoj kampanji koja traje od početak sezone.Cilj je podići tenzije u ovoj seriji, te skrenuti pažnju s najvažnijeg – terena, klub je objavio u priopćenju.


Sportska centrala

drugi upravo čitaju