Žene koje imaju ova 2 aspekta u svojoj karti rođene su da budu bogate

žene koje imaju ova 2 aspekta u svojoj karti rođene su da budu bogate

Neke od najbogatijih žena na svijetu – Melania Trump, Carla Bruni, Kate Middleton, Meghan Markle itd., imaju jednu specifičnost u svojoj natalnoj karti. Astrologinja Julija Lufanova smatra da je to poseban aspekt koji imaju supruge milijunaša.

Riječ je o planetu Saturn i znaku njegovog vladara – Jarca. Upravo položaj tog planeta u polju braka, prema horoskopu, često ukazuje na to da će se osoba bogato udati, da će imati muža čiji životni cilj nije samo biti financijski stabilan, već i bogat, kao i brinuti se za obitelj.

Kako znati jesu li Saturn i sazviježđe Jarca u povoljnom položaju za vas? Za izradu natalne karte potrebno je samo unijeti svoje podatke u bilo koji astroprocesor, kojih ima u izobilju na netu, pa vidjeti u kojem znaku i kući se nalazi planet Saturn, kao i sazviježđe Jarac. Ako “padnu” u 7. kuću, onda vam je suđeno da postanete bogata žena!

Međutim, ako vam je ovakvo čitanje karte komplicirano, možete jednostavno analizirati svoj horoskopski znak. Praksa je pokazala da “najunosnije” brakove, ako se tako mogu nazvati, sklapaju žene u zemljanim znacima – Djevica, Bik, Jarac, jer su one najviše usmjerene na lagodan život. Za njih su osjećaji neraskidivo povezani s materijalnim stvarima, pa muža uglavnom biraju racionalno i dosta kritički.

Još jedan važan aspekt koji u natalnoj karti “predviđa” bogat brak vezan je za prisutnost Venere u znaku Djevice. Žene koje imaju ovaj aspekt ne samo da se udaju za bogate muškarce, već su i same vrlo uspješne i imaju zavidne karijere koje im donose mnogo novca. S druge strane, ovakav položaj Venere smatra se problematičnim, jer su često žene koje ga imaju u natalnoj karti pretjerano samouvjerene i znaju biti arogantne.

Izvor: Alo.rs

Kako izgleda zajednički život s horoskopskim znakovima


luftika.rs

drugi upravo čitaju