ZBOG IZGLEDA ŽENE SLAVNOG FUDBALERA NASTAO JE RAT NA INTERNETU: Ne razumijem ovaj svijet

Engleski fudbaler Deklan Rajs ima tek 24 godine, ali već je ušao u istoriju kao jedan od najskupljih igrača.

On je ove godine prešao iz Vest Hema u Arsenal za nevjerovatna 122 miliona eura i uživa u vrlo luksuznom životu, koji dijeli sa svojom djevojkom Loren Frajer, koja se na prvi pogled ne uklapa u ono što zamislite kada čujete sintagmu “žena fudbalera”.

Ipak, ovih dana par na društvenim mrežama mora da čita vrlo neprijatne komentare na Lorenin račun, jer dio Rajsovih navijača vjeruje da je on morao da nađe drugačiju partnerku.

Sve je počelo nakon što je jedan popularan nalog na društvenoj mreži X, koji je sada suspentovan, objavio fotografije para uz poruku:

-Deklan Rajs je multimilioner, sportista i elitni fudbaler visok 185 cm, koji se ipak zadovoljio debelom, bijelom djevojkom… Ne razumijem više ovaj svijet.

Riječi anonimne osobe privukle su mnogo pažnje i komentara na X-u, pa je dio korisnika izrazio istu zbunjenost, dok je, na sreću, bilo mnogo više onih koji su naglasili da se Rajsov izbor djevojke tiče samo njega.

“Obriši ovo”, “Zamisli da traži djevojku po tome šta se sviđa drugima”, “Ona je bila uz njega kad nije bio niko”… neki su od komentara.

Ovaj profil je u međuvremenu suspendovan na X-u, najvjerovatnije zbog brojnih prijava za posramljivanje na osnovu izgleda, tj. bodyshaming-a.

Ko je djevojka Deklana Rajsa?

Fudbaler Deklan Rajs već godinama je sretno zaljubljen u Loren, s kojom je počeo da se viđa još dok su bili 17-godišnjaci.

Upoznali su se u školi koju su pohađali zajedno i od tada su nerazdvojni, a Loren često prati sportistu na mečevima i vatreno navija za njega.

Par je u avgustu 2022. dobio sina Džuda, a Loreninu trudnoću uspjeli su da sakriju od očiju javnosti do samog kraja. U tome su bili toliko vješti da smo za rođenje njihovog dječaka saznali tek kad su fanovi primijetili novu Deklanovu tetovažu sa Džudovim imenom, datumom rođenja i simbolom za njegov horoskopski znak Lava.

Deklan i Loren stanuju u Londonu, a svaki slobodan trenutak koriste da otputuju zajedno i uživaju u svojoj privatnosti.

ZBOG IZGLEDA ŽENE SLAVNOG FUDBALERA NASTAO JE RAT NA INTERNETU: Ne razumijem ovaj svijet Express.


express.ba

drugi upravo čitaju