Zaludio je žene na Evroviziji, a nekada je imao 107 kilograma: Pogledajte stare fotografije Baby Lazanje

Marko Purišić, 29-godišnji muzičar umjetničkog imena Bejbi Lazanja, bio je predstavnik Hrvatske na Evroviziji u Malmeu na kojoj je osvojio drugo mjesto.

Iako je dobio najveći broj glasova publike, Lazanja nije uspio da pobjedi Švajcarca koji je, glasovima žirija, dospio na prvo mjesto. Hiljade ljudi dočekalo ga je na trgu u Zagrebu. Marko je plakao, potom pjevao svoju numeru i održao emotivan govor uz zahvalnicu za podršku koju je dobio od svog naroda.

Bejbi Lazanja priznaje da je muzikom počeo da se bavi kada je od oca za deveti rođendan tražio i dobio gitaru. Ipak, malo ko bi ga u tom uzrastu prepoznao!

U emisiji na HRT-u koja je bila posvećena životnom putu Bejbi Lazanje, osvanulo je nekoliko njegovih slika iz tinejdžerskih dana.

Podsjetimo, Marko je jednom prilikom otkrio da nije uvijek izgledao ovako, i da je u jednom periodu imao 107 kilograma.

“Cijeli život sam bio debeljuškast i imao sam u jednom trenutku 107 kg. I onda sam rekao, okej, sad je dosta! Moram nešto da preduzmem. Počeo sam da treniram borilačke vještine. Najviše sam zapeo za Jiu-Jitsu i onda teretana, ishrana i evo sad sam na, ovo jutro sam se mjerio, sad imam 75 kg”, rekao je Lasagna u emisiji ‘Zdravlje na kvadrat’ na Novoj.

Zaludio je žene na Evroviziji, a nekada je imao 107 kilograma: Pogledajte stare fotografije Baby Lazanje Azra Magazin.

azra.ba

drugi upravo čitaju