Vranješ žestoko odgovorio Zeljkoviću: Sreća pa nisam u tvojim planovima, fizičko nisi radio!

Fudbalski klub Borac je u ljetnom prelaznom roku angažovao osam novih igrača. Tokom posljednjih nekoliko dana, spekulisalo se da bi u crveno-plavi tabor mogao da se vrati bivši kapiten Banjalučana Stojan Vranješ (35), ali je potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković odbacio tu mogućnost, prenosi Mondo.

– Sa Vranješom i Bodulom nije niko razgovarao i oni nisu u našim planovima, rekao je Zeljković u izjavi za Glas Srpske, koju je prenio i naš portal.

Nedugo nakon toga, oglasio se i sam Vranješ, preko Instagrama, prozvavši Zeljkovića. —

Stojan Vranješ odgovorio Bogoljubu Zeljkoviću


– Bogoljube, Bogoljube, sreća nisam u tvojim planovima, fizičko nisi radio, napisao je Vranješ, koji se 2019. godine nakon devet godina vratio u Borac i sa klubom prvo 2020. godine izborio povratnički nastup na evropskoj sceni, a zatim prošle godine osvojio šampionsku titulu, drugu u historiji kluba.

Ofanzivni vezista je iz kluba ponovo otišao u novembru prošle godine, poslije čega se preselio u Bangladeš i zadužio opremu Bashundara Kingsa, sa kojima je okončao saradnju u aprilu.

U BiH je još branio boje sarajevskog Željezničara, a još je bio član Vojvodine, Panduriija, Cluja, Lechije, Legije i Piasta.

sport1.oslobodjenje.ba

drugi upravo čitaju