Vivo X Flip „ljutiti rival” Galaxy Z Flip 4 modela

Više smo puta na našim stranicama isticali kako je polako došlo „vrijeme sklopivih telefona”. Više to nije nikakva neuobičajena situacija, već stvarnost u kojoj se već duže vremena nalazimo.

Oppo Find X6 Pro – odlične fotografije stvara sa 1” senzorom

Naravno svakim danom sve više imamo prilike pisati o sklopivim pametnim telefonima, dali onim manjih dimenzijama odnosno o onima koji se prilikom otvaranja pretvore u prave tablete.

Isto tako ćemo i danas nešto više reći o nadolazećem sklopivom Vivo pametnom telefonu. Ako se pitate „Pa zar Vivo nije nedavno predstavio sklopive telefone”? Predstavio je i tu bi ste bili u pravu.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

Nedavno je Vivo tržištu predstavio X Fold te X Fold+ modele koji konkuriraju Samsung Galaxy modelima – što se i po samom nazivu može vrlo jednostavno zaključiti.


tekst3sl2 4

Čini se kako sada Vivo ima u planu tržište „zatresti” s jednim „X Flipom” modelom i tako izravno konkurirati Samsung Galaxy Z Flip 4 predstavniku.

Google Pixel 7a „prototip” dostupan je na eBay trgovini

To se jasno može vidjeti i po samim značajkama. Jer su one potpuno identične kao i kod Samsung Galaxy Z Flip 4 modela. Osim što će Vivo X Flip donositi nešto veći kapacitet radne memorije u odnosu na Z Flip 4.


tekst3sl3 5

Ovdje je potrebno istaknuti kako će Vivo X Flip donositi 12GB radne memorije, dok Samsung Galaxy Z Flip 4 donosi 8GB. Tvornička oznaka Vivo X Flip modela glasi: „V2256A” što jasno možemo vidjeti i unutar Benchmark testiranja.


970x250 1

Vivo X Flip – dizajn i poneka značajka

Single-Core testiranje donosi 1695 broj bodova, dok Multi-Core pruža 4338 broj bodova. Jasno se vidi putem Benchmark testiranja kako Vivo X Flip pokreće Qualcomm Snapdragon čip.


tekst3naslovna 1

Riječ je tu o Snapdragon 8+ Gen 1 čipu (radnog takta 3,19GHz), istom onom koji se nalazi i unutar Samsung Galaxy Z Flip 4 pametnog telefona.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Još nema službenih naznaka da Vivo „radi” na X Flip modelu pametnog telefona. Ali ako je vjerovati ovim benchmark rezultatima i ako je vjerovati započetoj praksi koju je Vivo započeo izdavanjem X Fold modela telefona, sigurni smo kako će na tržištu uskoro osvanuti Vivo X Flip.


tekst3sl1 2

Mišljenja smo kako se Vivo mora „požuriti” po pitanju predstavljanja ovog telefona jer njegove značajke poprilično su već „zastarjele” jer datiraju iz 2022. godine.

Google Pixel 8 i Pixel 8 Pro vraćaju „manje” zaslone – CAD renderi dostupni

Nadamo se kako ćemo uskoro na tržištu zaista imati prilike vidjeti Vivo X Flip pametni telefon. Još ćemo jednom iskoristiti priliku i zapitati se što to Apple (više) čeka s predstavljanjem sklopivog iPhone telefona?


tekst3sl2

Dali se još zaista nisu uvjerili kako tržište reagira na sklopive telefone ili jednostavno nisu sigurni toliko u sebe i svoje znanje?

itportal.ba

drugi upravo čitaju