VIŠE SE NE MOŽE SAKRITI: Ovo je dokaz za krizu u braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića željeli to oni ili ne neprestano je pod lupom javnosti. Nije rijedak slučaj da se u medijima špekuliše o njihovom odnosu koji se često karakteriše kao narušen, a mnogi su sebi u više navrata davali za pravo i da predvide kako par neće dugo izdržati zajedno. Ipak, i pored svega navedenog, supružnici opstaju i čini se svakim danom njihov brak je sve čvršći i stabilniji. Sa sinom Aleksandrom žive svoju bajku ne obazirući se pretjerano na zlurade komentare, a pored toga što odlično funkcionišu na privatnom planu, oni su svoj odnos unaprijedili i poslovnom saradnjom.

Naime, novi album jedne od najaktuelnijih pjevačica mlađe generacije samo što nije ugledao svjetlost dana, a jednu od pjesama napisao joj je upravo suprug. Iako ne voli da otkriva previše detalja o novim pjesmama, Prija nije mogla da izdrži, a da sa fanovima ne podijeli stih numere koja će se naći na njenom novom albumu.

više se ne može sakriti: ovo je dokaz za krizu u braku aleksandre prijović i filipa živojinovića

– Ne mogu da dočekam da čujete ovu pjesmu – napisala je talentovana pjevačica u opisu videa na kojem je podijelila djelić atmosfere iz studija, ali i otkrila kako zvuči dio pjesme koju je napisao Filip, a koja će nesumnjivo postati veliki hit.

– Malo je devet života, kad voliš iditota – dodala je pjevačica i dala povoda da se mnogi zapitaju čime je njen dragi bio inspirisan kada je pisao stihove.

više se ne može sakriti: ovo je dokaz za krizu u braku aleksandre prijović i filipa živojinovića

Naravno, preovladali su pozitivni komentari njenih pratilaca koji sa nestrpljenjem očekuju da čuju cijelu pjesmu, a kakva je zaista situacija kada je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živjinovića u pitanju dovoljno govori činjenica da godinama uspješno odolijevaju svim izazovima, a ko ih uopšte i ima.

(Express/story.rs)

VIŠE SE NE MOŽE SAKRITI: Ovo je dokaz za krizu u braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Express.

express.ba

drugi upravo čitaju