Više od 1.000 plesača zatvorilo je magični festival “From Herz with Love” na Fortici.

Proteklog vikenda, u Mostaru je održano treće izdanje festivala “From Herz with Love” koje je okupilo preko 1.000 partijanera iz cijele regije. Magična Fortica bila je epicentar nezaboravne zabave i vrhunske elektronske muzike.

Ovo dvodnevno slavlje muzike je privuklo 10 DJ-eva iz svijeta i regiona, čiji su energični nastupi i vrhunska produkcija oduševili publiku.

Prvu festivalsku večer predvodili su Mihai Popoviciu iz Rumunije i Radio Slave iz Velike Britanije, dok su se na drugoj večeri plesali uz podršku regionalnih DJ zvijezda poput Mira, Luke Čikića, Andreja Jelića, Doela, Daria Suertea, Lubnye, Remija i Bobija.

Plesalo se do ranih jutarnjih sati uz predivan pogled na Mostar, potvrđujući status ovog festivala kao jednog od najatraktivnijih događaja u regiji.

Pored dancefloora, posjetitelji su mogli uživati u VIP dijelu festivala s ležaljkama i pogledom na grad.

Festival su podržali Grad Mostar, British Council, ProCredit Bank, Mostar Rock School, Red Bull, Klix.ba, RDV, Mostarsko pivo i mnogi drugi, čime su doprinijeli uspjehu ovogodišnjeg izdanja.

“From Herz with Love” festival je postao must see događaj koji iz godine u godinu raste i privlači sve veći broj posjetitelja. Organizatori se zahvaljuju svima i već se raduju četvrtom izdanju sljedećeg ljeta!

(24sata.info)

Izvor: ( 24sata.info / Javno.ba )

drugi upravo čitaju