(VIDEO) NAKON HALIDOVOG JAVNOG IZVINJENJA: Muslimoviću, ove riječi vrijede svakog dolara, pravda je spora ali dostižna!

Halid Muslimović morao je da povuče sve klevete koje je izrekao o Sonji Bašić jer je prije nekoliko godina izjavio da je ona narko diler, da je lažirala dokumentaciju za dobijanje kredita kod banke i da živi od socijale u Australiji.

JAVNO SE IZVINJAVAM SONJI BAŠIĆ ZBOG KLEVETA: Kakav obrt u slučaju Halida Muslimovića

-Po presudi Okružnog suda u Prijedoru od dana 02.04.2023. godine i ako sam oslobođen novčane naknade od 5.000 konvertibilnih maraka, kazne za klevetu za koju je tužiteljica tražila po osnovu satisfakcije za nanesenu duševnu bol, te kako nije dokazala da sam je oklevetao u tom dijelu je tužiteljica odbijena. Kako sam ja putem postupka naveo, a što sam čuo, od saslušanog svjedoka i drugih osoba iz Australije koji poznaju tužiteljicu, da je osuđivana kao narko diler, da je u Australiji na socijali i da je tri puta krivotvorila dokumente da bi uzela kredit na tuđa imena, te po pravosnažnoj presudi Sonji Bašić upućujem javno izvinjenje, radi sa moje strane prenošenja nečeg što nije tačno – naveo je Halid.

(video) nakon halidovog javnog izvinjenja: muslimoviću, ove riječi vrijede svakog dolara, pravda je spora ali dostižna!
(VIDEO) NAKON HALIDOVOG JAVNOG IZVINJENJA: Muslimoviću, ove riječi vrijede svakog dolara, pravda je spora ali dostižna!

Sonja Bašić iz Australije javila se “Expressu” video pozivom, kada je i dalas svoje viđenje onoga što se juče desilo.

-Prvo, veliki pozdrav iz Australije… Halid sve vrijeme priča da ja govorim laži, a sada, odjednom, on se meni izvinjava, što je lagao, što me je klevetao. Opet ponavljam da pravda jeste spora, ali dostižna. Vjerujte i da je vrlo slatka. Čuti riječi od jednog narcisa da se izvinjava vrijedi svakog dolara, koji bi trebao da plati. Moja borba ne prestaje ovdje, ja ne odustajem. Uzdam se u Boga, on je iznad nas i njega se jedino bojim. Ova moja pobjeda je za svaku žrtvu, ženu koja je nažalost žrtva nasilnika. Nadamo se da će pravda pobijediti – rekla nam je ona.

Detaljnije pogledajte u VIDEU:

(Express)

(VIDEO) NAKON HALIDOVOG JAVNOG IZVINJENJA: Muslimoviću, ove riječi vrijede svakog dolara, pravda je spora ali dostižna! Express.

express.ba

drugi upravo čitaju