Veza s ovim Zodijakom je praktički nemoguća, ne mare za tuđe osjećaje i nepredvidiv je

Ovaj horoskopski znak je toliki megaloman da mu se vlastiti život često čini malim i nezanimljivim. Ako se njegovi ukusi i interesi promijene, ne vidi razloga da nastavi izražavati simpatije prema nekoj osobi, a sve u vezi s njim je nepredvidivo.

Zbog svoje slobode neće vas previše uzimati u obzir u svojim planovima i razmišljanjima, već će se ponašati pomalo kao samoživo biće koje će prvo vidjeti da mu je ugodno i da zadovolji svoje potrebe.

Govorimo o Strijelcu.

Tvoji osjećaji su pomalo nebitni, jer su njegovi i tvoji na prvom mjestu, pa za tebe nema vremena. Neće vidjeti svaku svoju grešku, a kad mu se stavi pred oči, ocrnit će vas na najstrašniji način.

Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je razmišljati cijeli dan i noć. Spremni su se obvezati, ali sve okreću u svoju korist.

Ovaj tip zahtijeva mudrog i taktičnog partnera. Strijelci su pomalo izbirljivi i puno skloniji uočavati loše strane i greške svog partnera.

Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human znak, pa će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija i rješavanju praktičnih problema svoje zajednice.

Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav doživljava samo kao dio sportske igre.

Naravno, u braku je “jak”. Njegov partner mora biti širokogrudan, bez ljubomore i pomalo povodljiv, čak i ako to nije njegova prava priroda.

Morat će biti pravi umjetnik kako bi u svemu mogao pratiti i zadovoljiti interese Strijelca.

S tim ljudima nije teško živjeti. Ali zbog nedostatka osjećaja, velike nestrpljivosti prema svemu što je ograničeno ili strogo definirano pravilima, partneri ovog znaka morat će proširiti svoje vidike, kako bi s njim bili na istoj nozi.

Izvor: Bljesak žene

Svaki znak Zodijaka ima svoj nesretan broj, a neuspjeh dolazi upravo na ovaj dan


luftika.rs

drugi upravo čitaju