VEZA JE BILA TOKSIČNA: Tara i Sha se nisu čuli nakon njegovog napuštanja “Zadruge”

Sha je “Zadrugu” napustio s osmijehom na licu, vidno raspoložen i sretan što je, kako je rekao, ovaj put uspio da pobjedi sebe i u potpunosti postane ravnodušan na bivšu djevojku Taru Simov, sa kojom je, kako je ranije govorio, prošao kroz pakao.

Iako su mu mnogi pružili podršku i čestitali mu na tome što je pobijedio i “izliječio sebe”, nekolicina zadrugara nije krila da mu ne vjeruje, te da će se u Aleksićeve riječi uvjeriti tek nakon izvjesnog vremena. Špekulisali su čak i da će baš Tara biti prva osoba koju će pozvati nakon izlaska iz “Zadruge”, a ona je sada otkrila šta se desilo.

Nisam se čula s njim, nije me zvao, ali su mi javili da je otpratio sve moje drugarice – Anđelu, Kristinu, Andreu… Bilo je očekivano, skroz, ali mogao je to da uradi dok sam ja još bila u “Zadruzi”, a ne da se druži sa mojim drugaricama – priznaje Tara.

Tara kaže da je sada, poslije svega što se izdešavalo među njima, nema potrebu da se čuje sa bivšim dečkom.

– Iskrena da budem, ne. Uhvatila sam sebe da razmišljam, jer me pritiskaju fanovi, antifanovi… Ovih dana, otkako je nominovan, ne prestaje da mi zvoni telefon s pitanjima i potpitanjima, pa sam uhvatila sebe da razmišljam… Ali ne, stvarno nemam potrebu da se čujem sa njim. To je veza koja je trajala neko vrijeme, bila je izuzetno turbulentna i toksična za oboje, završena je i tako treba i da bude – objašnjava Tara, a na pitanje da li će uspjeti da sa Nenadom postigne dogovor oko zajedničkog psa April, rekla je:

April je kod mene, ljubi mi stomak trenutno, jer me boli. To je moj pas, ostaće moj pas i to je to – rekla je.

(Express/Pink)

VEZA JE BILA TOKSIČNA: Tara i Sha se nisu čuli nakon njegovog napuštanja “Zadruge” Express.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju