Venera donosi sreću u ljubavi – ako se nađete u ova 4 znaka, sve vam ide od ruke

Venera kao planet ljubavi, sreće i zadovoljstva u natalnoj karti odgovorna je za naše emocije, osjećaje i sve ono što nas čini sretnima.

Venera ne smije biti u padu i lošim aspektima. Najbolje se osjeća u svom sjedištu u znaku Bika i Vage, čiji je vladar. Ako je Venera u lošem aspektu s Uranom, Saturnom ili Marsom to može donijeti probleme u emotivnom životu. Takoreći, osoba s ovim aspektima teško nalazi osobno zadovoljstvo, jer Uran daje nestabilnost i želju za stalnim promjenama i slobodom. Dok Saturn otežava situaciju i donosi karmu.

Iako se sve navedeno može tumačiti na više načina i ovisi o kompletnoj postavci u natalnoj karti.

Venera u Biku

Ako imate ovaj aspekt, sretni ste. Ona je tu na svom mjestu i donosi baš sve ono što nas čini sretnima u ljubavi. Donijet će ugodne trenutke, puno izlazaka, druženja i trajanje veza ili brakova. Ako imate ovaj aspekt, teže podnosite raspade veza i brakova od ostalih.

To vrijedi za sve koji imaju Veneru do 21. stupnja Bika. Nakon toga dolazimo do težeg aspekta sa fiksnom zvijezdom Algolom, koji donosi blokade i poteškoće u ljubavi.

Venera u Raku

Venera se ovdje osjeća dobro, teži obitelji i harmoniji. Ovako postavljen, ljudima donosi sreću i želju za velikom obitelji koja će im se i ostvariti. Žene s ovom Venerom imaju izraženu plodnost i majčinski instinkt. Svi kojima je Venera u ovom znaku i dobrim aspektima mogu očekivati ​​stabilan, romantičan brak i kvalitetne obiteljske odnose.

Požrtvovnost i postojanost u ljubavi su prisutni. Divna Venera tu može ispisati bajku, osim ako nema loših aspekata s drugim planetima, posebice s Mjesecom, koji je i sam vladar znaka Raka.

Venera u Vagi

Venera je sretna u ovom šarmantnom, tolerantnom i poštenom znaku. Odrazit će se sve njezine dobre osobine, osim, ponavljam, ako samoj Veneri ne prijeti loš aspekt s malefikima.

Ako imate ovako postavljenu Veneru, slijedi stabilnost i razumijevanje na mnogim poljima, a posebno u ljubavi. Imate lijep emocionalni život i skladnu zajednicu.

Venera u Ribama

Venera je ovdje u svojoj egzaltaciji. To znači da možete očekivati ​​puno ljubavi kroz život i duboke osjećaje u svakom smislu. Ovako postavljena Venera osigurat će vam kvalitetan emotivni život. Naravno, problema u ovom znaku ima i planet ljubavi.

Najčešće je to sklonost idealiziranju partnera, doživljavanje prijevara i izdaja od strane voljene osobe. Ili članovi mogu biti u nedefiniranim vezama dugo vremena, aspektima više brakova ili paralelnih veza.

Izvor: Bljesak žene

Arapski horoskop se smatra nepogrešivim, nastao je u davna vremena i otkriva budućnost


luftika.rs

drugi upravo čitaju