UHVAĆENE DJEVOJKE IZ BIH ZBOG KRAĐA, IMALE 17 RAZLIČITIH IDENTITETA

uhvaćene djevojke iz bih zbog krađa, imale 17 različitih identiteta

Naime, one su privođene u više navrata, a svaki put su davale druga imena, ukupno 17 različitih. Čak ni ta privođenja nisu imala nikakvog efekta, jer bi one nastavljale po svom, čim bi napustile prostorije policijske stanice.

Posljednjih nekoliko sedmica, policija je intenzivno tragala za njima, pokazujući njihove fotografije na mjestima gdje su obično “operisale”, stanicama javnog prevoza.

I konačno, ovog vikenda su uspjeli da im uđu u trag i to na samom ulazu u stanicu metroa. Ovaj put im nisu uspjele umaći.

Iz policije kažu da su se ovaj put predstavile kao Luna i Žaklina, te da imaju 18 i 20 godina. Međutim, iz policije kažu da ne postoji ništa što bi potvrdilo da su one punoljetne osobe, jer nemaju nikakvih dokumenata. Jedino što sa sigurnošću znaju jeste da su rođene u BiH.

Iz policije su upozorili građane Tuluza da je riječ o profesionalnim džeparoškinjama, koje će vam uz najljepši osmijeh neprimjetno ukrasti novčanik.

  • Čim ukradu novčanik, bukvalno u roku od dvije minute pronađu bankomat i skinu gotovinu sa kartice. Samo ono što znamo, tj. samso od projavljenih krađa, ukrale su najmanje 5.900 eura- kažu iz policije.

(N. novine)

The post UHVAĆENE DJEVOJKE IZ BIH ZBOG KRAĐA, IMALE 17 RAZLIČITIH IDENTITETA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju