Ubojstvo u Visokom: Muškarac (47) nasmrt izbo susjedu (65), sve je priznao policiji

ubojstvo u visokom: muškarac (47) nasmrt izbo susjedu (65), sve je priznao policiji

Policijskoj postaji Visoko preksinoć u 19.15 sati prijavljeno je da je u obiteljskoj kući u mjestu Maurovići pronađeno tijelo 65-godišnje R. N.

Dolaskom na mjesto događaja na tijelu žene policajci su uočili ozljede te je o svemu informiran dežurni tužitelj, koji je s uviđajnom ekipom Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojske županije izašao na mjesto događaja, gdje je obavljen uviđaj.

– Tijekom uviđaja pronađeni su tragovi koji su ukazivali na nasilnu smrt, uzrokovanu nanošenjem više ubodnih rana hladnim oružjem, odnosno nožem u predjelu prsnog koša i vrata. Također, pronađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenog djela koji će biti vještačeni – naveli su iz MUP-a ZDŽ-a.

Radeći na rasvjetljavanju događaja, pripadnici krim-policije, u suradnji s policajcima PS Visoko, došli su do operativnih saznanja da se u vezu s ovim ubojstvom može dovesti H. M., rođen 1975. godine, iz Visokog. On je jučer lociran i uhićen, nakon čega je ispitan u prisustvu branitelja, prilikom čega je priznao izvršenje kaznenog djela.

– Nakon dokumentiranja kaznenog djela uhićeni će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu ubojstvo iz člana 166., stav 1. Kaznenog  zakona Federacije, BiH biti predan u nadležnost i daljnje postupanje Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije. Dežurni tužitelj naredio je da se beživotno tijelo R. N. preveze u

prostorije Javnog komunalnog poduzeća Gradska groblja Visoko, gdje će danas biti obavljena obdukcija – navodi se u policijskom priopćenju.

Objava Ubojstvo u Visokom: Muškarac (47) nasmrt izbo susjedu (65), sve je priznao policiji pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju