U Njemačkoj preminuo 38-godišnjak porijeklom iz Livna, hrvatska zajednica u šoku. Zadnja dva tjedna borio se za život…

u njemačkoj preminuo 38-godišnjak porijeklom iz livna, hrvatska zajednica u šoku. zadnja dva tjedna borio se za život…

U Frankfurtu je u noći s četvrtka na petak preminuo 38-godišnji Tomislav Vrdoljak.

O smrti mladića, čiji obiteljski korijeni po majci su iz Livanjskog kraja, izvijestila je i Uprava Livanjske zajednice Frankfurt na svojoj stranici.

-Primili smo tužnu vijest da je noćas preminuo Tomislav Vrdoljak. U ime Uprave Livanjske zajednice Frankfurt izražavamo najiskreniju sućut obitelji Vrdoljak. Pokojni Tomi bio je naš član od samoga početka i podržavao je LZF u svakoj akciji koju smo do sada organizirali. Ovim putem se zahvaljujemo na njegovoj nesebičnoj pomoći i podršci koju smo imali. Počivao u miru Božjem, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Livanjske zajednica Frankfurt e.V.

Iz izvora bliskih obitelji je Tomislav Vrdoljak prije dva tjedna trčao kroz šumu u Niederradu, nedaleko od gradske četvrti u kojoj je stanovao te da je doživio zatajenje srca. Kad je pronađen, odvezen je u bolnicu u Frankfurtu gdje se zadnja dva tjedna borio za život.

Smrću 38-godišnjeg Tomislava šokirani su brojni Hrvati s područja Frankfurta. Predsjednik FC Croatije Frankfurt Mile Kelava ne krije koliko je šokiran i tužan zbog smrti 38-godišnjeg Tomislava.

– Poznam cijelu njegovu obitelj, od roditelja do ujaka, tetaka pa čak i baku. To je jedna dobra obitelj, uvijek spremna pomoći. Godinama su bili sponzori Croatije Frankfurt. Baš sam prije otprilike dva mjeseca razgovarao s Tomislavom o planovima za gradnju kuće za nogometni klub što je bio spreman podržati kao i uvijek kad smo imali neke nove projekte itd. Ne mogu vjerovati da je preminuo, u šoku smo svi, rekao je Mile Kelava.

Slično govori i Miro Šimunac, vlasnik  Café Bara S9, poznatog okupljališta Hrvata iz Frankfurta. Šimunac isto govori kako su ljudi šokirani tužnom viješću o smrti 38-godišnjeg Tomislava koji je uvijek zračio dobrotom i bio spreman pomoći drugima. 

Nažalost, frankfurtski liječnici nisu uspjeli ni nakon dvotjedne borbe vratiti ga u život.

Objava U Njemačkoj preminuo 38-godišnjak porijeklom iz Livna, hrvatska zajednica u šoku. Zadnja dva tjedna borio se za život… pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju