U ELITI PLJUŠTE UVREDE: Ivan Marinković Kačavendu nazvao babom, a ovo je rekla njena najbolja prijateljica za njega

Tokom emisije ”Gledanje snimaka” došlo do je do žestokog verbalnog obračuna između Ivana Marinkovića i Milena Kačavende, nakon što joj je upao u riječ tokom izlaganja i nazvao je ”babom”.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Mileninom najboljom drugaricom Tanjom, koja je prokomntarisala novonastalu situaciju.

Tanja se osvrnula na to što je Ivan uvrijedio Milenu na račun njenih godina, a od nje je mlađi svega tri godine.

  • Milena nije baba, ona je u najboljim godinama. Ja imam pedeset šest godina i ne osjećam se kao baba. Žena je vitalna, trenira, moderna je i biće baka kada dobije unučiće. Takvo potenciranje kao da ima osamndeset godina je jako ružno – istakla je Tanja.
U ELITI PLJUŠTE UVREDE: Ivan Marinković Kačavendu nazvao babom, a ovo je rekla njena najbolja prijateljica za njega

Milenina durgarica se potom osvrnula na Marinkovićeve tvrdnje da oponaša Zoricu Marković tokom svojih izlaganja.

  • Milena Kačavenda ne može nikoga da glumi. Žao mi je jer ne može da dođe do izražaja i svoju duhovitost stavi u prvi plan. Mi, njeni prijatelji znamo koliki je prijatelj, kakve vrijednosti posjeduje, a u prilog tome ide da sam joj čuvala majku tri mjeseca, učestvovala oko organizacije sahrane, a to govori koliki je ona čovjek. Zahvalnost prem Mileni kao čovjeku je velika. Sigurno ne bih bila prijatelj lošoj osobi. Što se tiče Ivana, ja mu želim najbolje, kao i Jeleni, ali mislim da on na Milenu gleda kao konkurenciju. Ružno je generalno kad jedni drugima upućuju ružne riječi. Ivan je mogao u Mileni da ima velikog prijatelja, ali to nije želio. Pokušava na sve moguće načine da je sroza. Boravila sam nedavno u Crnoj Gori, ljudi koji ne znaju da smo prijateljice tokom komentarisanja rijalitija govore da im je Milena najzanimljivija. Ona je kao osoba jako harizmatična. Što se tiče Ivana i Jelene, ne želim im ništa loše, ali Milena je veliki čovjek i to zna svako ko je poznaje. Prava domaćica, gospođa, žena koja voli djecu. Ona uvijek iskoristi priliku da pozdravi i moju djecu – zaključila je Tanja.

(Express / Pink.rs)

U ELITI PLJUŠTE UVREDE: Ivan Marinković Kačavendu nazvao babom, a ovo je rekla njena najbolja prijateljica za njega Express.

express.ba

drugi upravo čitaju