3.8 C
Sarajevo
Pet, 12, 22

Twitter priprema novu opciju

Izgleda da Twitter radi na funkciji, koja nosi naziv “Search Subscribe”, koja će korisnicima omogućiti da izaberu da prime obavještenja za nove tvitove, u zavisnosti od pretrage.

Funkciju je prvi uočio jedan developer, a vizualno će smjestiti ikonicu Twitterovog zvona za obavještenja pored polja za pretragu u okviru aplikacije. Pritiskom na zvono, korisnik dobija obavještenja za nove rezultate.

Search Subscribe se trenutno prikazuje samo u okviru Twitter Alpha aplikacije, što znači da ne postoje garancije da će funkcija sigurno postati dostupna u komercijalnoj upotrebi, prenosi Verge.

U svakom slučaju, radi se o zanimljivoj ideji i još jednom pokušaju Twittera da korisnicima olakša pronalaženje sadržaja koji im je potreban. U ovom trenutku, možete da dobijate obavještenja za pojedinačne korisnike, ili da selektivno utišavate ili blokirate stvari preko tastature.

Search Subscribe bi, ukoliko bude realizovan na odgovarajući način, mogao biti korisno rješenje da dobijete tačno ona obavještenja koja tražite.

Twitter priprema novu opciju Noob.ba.

www.noob.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Supported by TNT Grupacija
Goran
Goran
Goran zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale. Prati lokalne vijesti i kulturna dešavanja za portale TNT Grupacije.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa