TRI OSOBE UHAPŠENE ZBOG DROGE: VOZAČ TOYOTE UPRAVLJAO VOZILOM POD UTJECAM AMFETAMINA

tri osobe uhapšene zbog droge: vozač toyote upravljao vozilom pod utjecam amfetamina

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 29.06.2023. godine oko 13 sati, u Banjaoj Luci, lišili su slobode lice inicijala F.A. iz Banja Luke, zbog počinjenog prekršaja iz člana 173. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Lice F.A. je prilikom kontrole putničkog vozila marke Toyota kojim je upravljalo, podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge amfetamin.

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 29.06.2023. godine oko 2 sat , prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u ulici Mladena Stojanovića u Laktašima, izvršili su zaustavljanje i kontrolu putničkog vozila marke BMW kojim je upravljalo lice S.D. iz Laktaša, kojom prilikom su pronašli i oduzeli ostatke improvizovane cigarete, tzv. džointa, u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banja Luka, Odjeljenje za prekršaje. Licu S.D. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 29.06.2023. godine oko 14:15 sati, u Banja Luci, lišili su slobode lice inicijala M.D. iz Banja Luke, zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Prilikom legitimisanja kod lica M.D. pronađena je i oduzeta pvc vrećica, u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banja Luka – Odjeljenje za prekršaje.

hayat.ba

drugi upravo čitaju