“Treba nešto da uradi od sebe, ne sluša me”, Haris Džinović progovorio o kćerki, pomenuo i njenog momka

Nakon dvomjesečne pauze, ekipa emisije “Nikad nije kasno”, okupila se jučer u Grandovom studiju na Košutnjaku gdje se u velikom stilu pojavio Haris Džinović koji je nakon finala, imao čast da otvori novu sezonu, zbog čega mu je i tek kako drago.

– To je isto ocjenjivanje od prve do posljednje emisije. Ako neko pjeva dobije maksimalan broj bodova, a kada ne onda ništa– rekao je pjevač koji tvrdi da nije strog, već pravičan kada komentariše nastupe.

– Nisam ja strog, ja sam između muzike i njih. Ono što nije muzički tačno i pravilno, ja im to saopćim, jer oni to da vide sami bi popravili. Muzika ima svoje zakone, ona je takva, nema popuštanja i to je to. Ako pjevaš tačan ton publika je zadovoljna, ako ne onda nije, to se čuje- iskren je Džinović.

Iako je već decenijama na našoj muzičkoj sceni, za razliku od njegovih kolega, on se ne žali da mu bilo šta pada teško kada je njegov posao u pitanju.

– Mene raduje, na svu sreću još uvijek, i putovanja i izlazak na scenu. Radim i više nego ranije, to je jedno emotivno ispunjenje koje me čini sretnim– kaže pjevač koji nije upućen u skandale na našoj javnoj sceni, te nije mogao da da sud o dešavanjima koja su nedavno tresla estradu.

– Jako sam loše upućen u dešavanja, niti čitam niti se bavim drugima, nisam uopće informisan, tek ako mi neko kaže– rekao je on, a na pitanje da li mu kćerka prenosi informacije o mladim pjevačima, iskreno odgovara:

– Mi tu ne sarađujemo, ona radi svoj posao, to čime se ona bavi. Volio bih da se bavi uspješno, ali to je ona odabrala i to je to. Ona je mlad čovjek, ima 20 godina treba nečim da se bavi, nešto da uradi od sebe , da je zainteresuje. Da li je to taj put ili neki drugi, ali treba da se bavi nečim– objasnio je Džinović.

Otkrio je i kome se Đina češće obraća za savjete.

– Ona nažalost ne pita ni mene ni Melinu, kuda šta treba da ide. Možda ima malo više sa Melinom saradnje na tom planu, sa mnom ne. Pokaže mi nekad neku fotku, ja kažem neki komentar, da li ga ona uvaži ili ne, ja to ne znam- kaže pjevač koji joj se ne miješa ni u ljubavne izbore.

– U ljubav se ne petljam, jer šta god kažeš nekom to je moj apsekt, a ne njen ili od sina. To vam ljubav vaša, radite šta god hoćete, mene nećete poslušati i to je- zaključio je Haris.

pressmediabih.com

drugi upravo čitaju