Tia Jurčić otkriva kako održava vitku liniju i što najčešće kuha u vezi s poznatim košarkašem

Prošlog vikenda Tia Jurčić je odgovarala na pitanja pratitelja na društvenim mrežama, a njih je zanimalo mnogo toga iz njenog života, od prehrane preko beauty rutine, do privatnih odnosa i odgoja sina.

Jedna pratiteljica je pitala kako Tia održava svoju vitku liniju.

“Vježbam i ne jedem ugljikohidrate, puno hodam”, otkrila je Zagrepčanka koja se nakon razvoda od Marija Mamića preselila u Ameriku.

Tamo je pronašla i ljubav s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom.

Stoga je drugu pratiteljicu zanimalo sviđa li se Kennyju njena kuhinja i koje njeno jelo on najviše voli.

“Voli jela koja mu skuham, često mu napravim quiche s tortiljom ili nešto što voli za doručak. Isto je i s ostalim obrocima, voli sve što napravim. Sve sama kuham, nema ovdje hrane koju samo gurneš u mikrovalnu”, napisala je.

Kenneth Smith, zvani ‘The Jet’, američki je sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.

Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com.

Nakon što se razveo od prve supruge, Smith je 2004. godine na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se 8. rujna 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

Tia i Mario Mamić, nakon nešto više od šest godina braka odlučili su, iako u dobrim odnosima, svatko krenuti svojim putem, objavio je ekskluzivno sredinom prosinca magazin Story.

“Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima. S obzirom na višegodišnji zajednički život i bliske odnose između njihove djece, odlučni su te odnose i dalje podržavati i štititi. Zbog toga se nadaju da će javnost i mediji poštovati njihovu želju da zaštite svoju privatnost u ovom osjetljivom razdoblju”, stoji u priopćenju koje je magazin Story ekskluzivno dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime.

(Express / Scena.story.hr) U VEZI S POZNATIM KOŠARKAŠEM: Tia Jurčić otkrila kako održava vitku liniju te što najčešće kuha Express.
Izvor: ( express.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju