-3.1 C
Sarajevo
Sri, 02, 23

Teže da budu prvi: Digital marketing agencija u jednoj noći poklonila 24 vrijedne nagrade

Jedna od najuspješnijih agencija za digitalni marketing u regionu, Monetize Ad, u petak je upriličila zabavu i izvlačenje sretnih dobitnika/ca vrijednih nagrada, među više stotina zaposlenih, u hotelu Hills.

Kompanija koja bilježi izvanredne rezultate i rapidan porast, u domeni affiliate marketinga u BiH, je svijetao primjer kada je riječ o poticanju produktivnosti i motivacije svojih zaposlenih. Ovom prilikom je menadžment kompanije Monetize Ad odlučio iznenaditi svoje zaposlenike/ce na vrlo domišljat način. Takvim pristupom svjetskog levela, zabilježen je porast poslovanja od 30%, a barem još 50% se očekuje do kraja godine.

Monetize Ad/


Proteklih šest mjeseci su svi zaposleni proveli vrijeme trudeći se biti što bolji, što jači i ostvariti maksimalan broj listića sa njihovim imenom u „kutiji sreće“. U kutiji koja je sadržavala skoro 22k listića. Onih listića koji su donijeli sreću dobitnicima laptopa, mobitela, motora, TV-a, Play Stationa, novčanih nagrada i u konačnici, novog Golfa 8!


image

Monetize Ad/


——


image

Monetize Ad/


Sreća i zadovoljstvo na licima prisutnih su bili neizostavni, a ponos direktora i vođa ovog brojnog kolektiva, bio je potpuno opravdan.

Sretni dobitnik Golfa 8 je Damir Avdić, zaposlenik jednog od odjela Call centra. Ostale vrijedne nagrade odnijeli su predstavnici/e drugih odjela Call centra, programera i copywriting tima.

„Nisam ovo očekivao i malo mi je i reći da me šokiralo i previše radovalo kada sam čuo svoje ime. Ovo je jedan nevjerovatan osjećaj i svakom bih to poželio. Hvala mojim poslodavcima na prilici i divnom kolektivu koji mi svaki dan ulijeva motivaciju za trud i bolje rezultate“, riječi su dobitnika Avdića.


image

Monetize Ad/


——


image

Monetize Ad/


“Trudili smo se održati uspješno upravljanje i brigu o našem kolektivu, te poboljšati produktivnost ali i osjećaj zadovoljstva. Odlučili smo poticati motivaciju kroz različite sisteme nagrađivanja.  Bitno je istaći da je osnova za učešće u nagradnim igrama zapravo rezultat koji mi vidimo od naših zaposlenih. U proteklih šest mjeseci supervizori su pratili rad svih uposlenika Monetize Ad pojedinačno i na osnovu toga im dodjeljivali tikete, pomoću kojih su ostvarivali  učešće u nagradnoj igri. Dakle, ni sreća se ne isplati ako truda nema. Monetize Ad je jedna od rijetkih kompanija na teritoriji BiH, koja za krajnji cilj ima zadovoljstvo svih ljudi u ovom velikom timu“, izjavio je Ajdin Brković, generalni direktor Monetize Ad kompanije.

Mi u Monetize Ad kreiramo poslovno okruženje u kojem će zaposlenici imati želju za pozitivnim takmičarskim duhom kada je riječ o poslovnim uspjesima, a pritom ostvarivati zdrave međuljudske odnose. Želimo da jedni druge gledaju kao porodicu i uvijek budu rame uz rame jedni sa drugima. Tom prilikom smo odlučili da ponovo organizujemo ovu veliku zabavu za sve uposlene, a kako bismo proslavili pet godina od osnivanja firme. Na zabavi su prisustvovali zaposlenici Monetize Ad  i iz drugih evropskih zemalja u kojima poslujemo, a to su: BiH, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Srbija i Slovenija. Birali smo 24 sretna dobitnika/ce, a glavna nagrada je bio automobil Golf 8.  Koristim priliku da čestitam sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama, te da podsjetim da će Monetize Ad i u budućnosti realizirati slične zabave, a novu nagradnu igru počinjemo već od ponedjeljka i najsretnije izvlačimo za Novu godinu“,  kaže  Mersad Vejzović, tehnički direktor Monetize Ad-a.


image

Monetize Ad/


Stazama prijateljstva ali i marljivog rada, Monetize Ad kompanija nastavlja s motivacijom svojih uposlenika, kako bi potvrdili ono što su već i dokazali, a to je da su oni koji će uskoro biti prvi u svemu. Ovaj pristup i odnos prema radnoj snazi svakako potiče dugoročni cilj ove izuzetno ambiciozne ekipe, a to je apsolutna dominacija na tržištu.

www.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Mirko
Mirkohttps://javno.ba
Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istraživač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa