31.6 C
Sarajevo
Pon, 06, 22

Težak karakte i horoskopski znaci

Težak karakter je nešto što je sastavni deo gotovo svakog čoveka. Svi smo mi na neki način specifični i sa sobom nosimo određenu „težinu“.

U zavisnosti od pitanja koje se nalazi na dnevnom redu, neko više, a neko manje izrazi svoju „težinu“. U osnovi, misli se na „tvdoglavost“ odnosno manjak fleksibilnosti, odnosno nespremnost na popuštanje, odnosno pravljenje kompromisa.

Evo sa kojim znacima ćete najteže izaći na kraj:

Ovan osobine znaka koji ima težak karakter

Ovan je ponekad težak karakter, da nemož’ biti teži. Kada on nešto percipira kao istinu ili ispravan način, izuzetno su male varijante, odnosno mogućnosti da se nešto dogodi da on svoju odluku promeni.

Kod Ovna sve ovo proističe iz jedne sopstvene samostalnosti koja je njemu svojstvena, a očigledno i veoma  važna.

Naime, ovan smatra da ukoliko bi počeo da biva popustljiv da bi drugi ljudi iz okoline počeli da ga shvataju kao osobu koja olako menja stavove, a takav utisak ne želi da ostavi.

Sa druge strane, mnogi mu zameraju da je nefleksibilan i težak, ali mu takvi epiteti ni najmanje ne smetaju, jer ih ne smatra lošim.

horoskoš
Težak karakte i horoskopski znaci

Bik karakter u horoskopu

Bik kada nešto misli, ne postoji način da mu se takve misli izbiju iz glave. Nefleksibilnost koju demonstrira, naprosto je nešto što nije ni najmanje lepo. Bikovi imaju izuzetno težak karakter i po tome su poznati ovi horoskopski znaci.

-Click Here To Join Native Media

Prema tome, sve osobe koje su na njega upućene, na direktan ili indirektan način, moraju da „pogube sve živce“ ne bi li sa njime izašli na kraj.

PROČITAJ  Dnevni horoskop za 17.05.2022: RAKU DOBRA POSLOVNA PONUDA, VAGA PRAVI KOMPROMISE, JARAC BEZ KONCENTRACIJE

Biku je ovo urođena osobina i naprosto, kada bi bio drugačiji, izgubio bi sve ono što je za njega prirodno, logično i njemu svojstveno.

Naprosto, ubeđen da je najpametniji za sve, drugima će deliti velike lekcije o životu, poslu, ljubavi, načinu na koji nešto treba ili ne treba uraditi, direkno očekujući da se svi prilagode njemu.

težak karakte i horoskopski znaci
Karakteri horoskopskih znakova – 5 Znakova koji imaju težak karakter

Škorpija osobine horoskopa

Škorpije su kraljevi tvdoglavosti, ali ponekada i drskog, odnosno bezobraznog ponašanja. Koliko su oni u stanju da ignorišu činjenicu odnosno potrebu da trebaju da popuste, to je nešto neverovatno.

U tom pogledu, oni nikada ne mogu da se tumače kao osobe koje su idealne, kroz komunikaciju sa drugim ljudima.

Samo onaj ko ih istinski voli, iz bilo kog razloga, može podnositi njihov nesvakidašnje težak karakter.

Malo je situacija kada će Škorpija popustiti, a to se čak jako retko dešava i onda kada i sami shvate da nisu u pravu. Ne popuštaju, jer bi ih to dovelo u situaciju da poveruju da su popuštanjem priznali grešku u prethodnim potezima.

težak karakter horoskopski znakova
Horoskopski znakovi koji imaju težak karakter

Jarac osobine znaka

Jarčevi su osobe koje imaju neka unapred izdefinisana mišljenja, stavove, koji proističu od osobina dobijenih po natalu, sa posebnim akcentom na tradicionalizam.

Teško hoće da bivaju fleksibilni, pa se to primeti i u poslu, gde su pobornici klasičnog načina rada, teško prihvataju stvari kao što su moderni trendovi u poslovanju i teško se odlučuju da pronađu neki način koji bi mogao da ih dovede do toga da pomisle da trebaju da popuste pred argumentima koje iznosi neko drugi.

Takođe, posebno teški mogu da budu i na privatnom planu.

Iako emotivnom partneru mogu doslovce da ponude sve, to sve će biti tek onda kada partner bude ispoštovao njihov težak karakter.

PROČITAJ  MILOŠ TOMIĆ SAVETUJE KAKO DA IZRAČUNATE SREĆNE BROJEVE: Bik srećni broj 2, Devica 6, Škorpija 8…
težak karakte i horoskopski znaci
Bik je horoskopski koji ima tešak karakter vodolija je ista

Vodolija karakter znaka

Vodolije su jedan znak za koji, sasvim sigurno niste pomislili da će se naći među odabranima na ovoj listi.

I činjenica jeste da se Vodolija značajno razlikuje od četiri gore navedena znaka, te da joj se ne može dati epitet „kraljice teškog karaktera“, ali opet, mesto na listi zasigurno zaslužuje.

Za razliku od prethodnih, Vodolija svoju težinu uglavnom demonstrira iz neznanja, straha, manjka volje da nešto ključno menja. Često je za to zaslužna inercija, u kojoj je Vodolija sklona da uživa.

Zato ponekada Vodolija ne prihvata savete, neće da ispuni nečiju želju, a u svemu tome može biti pravi maher, pa je sposobna da profesionalno ignoriše sagovornika, te da uopšte ne sasluša, šta ko drugi ima da kaže.

Preporučujemo

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 5 / 5. Brojanje glasova: 18

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Mirko
Mirkohttps://javno.ba
Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istraživač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa