Tanja se zbog nove ljubavi sa Muhamedom posvađala sa roditeljima, ovo su svi detalji njihove veze

Njena veza sa Muhamedom traje već duže vrijeme, a jednom su već raskinuli zbog njenih roditelja koji su se protivili njenoj ljubavi

Tanja Savić javno je priznala da je u vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Pjevačica je dugo krila vezu sa Muhamedom, a sada je sa dvije fotografije koje je objavila na Instagramu pokazala da je vrijeme da i ona, poslije Dušana Jovančevića, ima pravo na sreću.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: “Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se” – stoji na statusu koji je Tanja objavila.

 

Podsjetimo, mediji su već pisali o njenoj romansi sa Muhamnedom, iako ona to nije željela da priča. U njihovom turbulentom odnosu, kako je pisano, mnogo problema su im činili roditelji i to zbog vjere.

“Smatra da je zaslužila da nakon svega što je prošla sa Dušanom u braku ima pravo da bude sretna. Ne može da razumije da njeni ne prihvataju Muhameda samo zato što je druge vjere”, prenose mediji i otkrivaju da je mlađašni pilot i u jednom trenutku ostavio.

“Mnogo je neraspoložena, ali nikako ne prihvata da je ostavljena i to sve zbog roditelja. Uopšte sada ne priča sa njima, a oni vjeruju da je ovako najbolje i da će je ljutnja proći”, prenose mediji.

Pjevačica i Muhamed su se upoznali kad je Tanja bila na turneji u Americi.

– Tačno je da Tanja ima novog dečka Muhameda i da je on 11 godina mlađi od nje. Rodom je iz Bijeljine, a živi u Americi. Upoznali su se u Americi kada je ona prošle godine bila na turneji. Nakon toga su bili u svakodnevnom kontaktu, on je baš odlijepio za njom – prenose mediji.

Tanja je čak i za medije jednom priznala da se zaljubila.

– Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih voljela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proljeće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac, od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne – pohvalila se nedavno Tanja medijima, a njen bivši muž Dušan Jovančević i majka Živana Savić burno su reagovali na novosti u Tanjinom ljubavnom životu.

I pored svih neprijatnosti, izgleda da je ljubav bila jača.

Tanja se zbog nove ljubavi sa Muhamedom posvađala sa roditeljima, ovo su svi detalji njihove veze Express.

express.ba

drugi upravo čitaju