Takmičarka povrijeđena nastupala u Zvezdama Granda, Popović joj poručio samo jedno

Sinoćnja emisija „Zvezde Granda“ bila je neuobičajena jer je prva kandidatkinja Sara Nikolić (24) iz Beograda sve vrijeme presjedila na stolici, a voditeljica Sanja Kužet istakla je da postoje opravdani razlozi za to i dala joj riječ da sama objasni o čemu se radi.

– Zaradila sam diskus herniju, odnosno išijas prije desetak dana i od tada sam na svakodnevnim terapijama. Do prije neki dan sam mislila da neću moći uopšte da dođem jer je moje ustajanje iz kreveta bilo jako teško, ali je izgleda moja želja da se pojavim ovdje bila toliko jaka. Jer ja da pjevam mogu uvijek. Bar ja tako mislim, jer pjevam stvarno iz duše – rekla je kandidatkinja čiju je iskrenost publika nagradila aplauzom.

Foto: Printscreen

Sanja je umjesto takmičarke pritisnula taster za izbor „suparnice“ u duelu i tahnologija je odlučila da to bude kandidatkinja na četvrtoj poziciji Maja Đorđević (24) iz Mladenovca, kojoj je mentor Aleksandar Milić Mili.

takmičarka povrijeđena nastupala u zvezdama granda, popović joj poručio samo jedno
Foto: Printscreen

Prva kandidatkinja izvela je sa stolice pjesme „Lepi moj“ od Snežane Đurišić i „Ti možeš sve, al’ jedno ne“ od Zdravka Čolića ali je uspjela da osvoji samo jedan glas žirija, dok je sa 6 glasova nakon izvođenja pjesama „Da te volim“ od Aleksandre Kovač i „Ja sam dobro“ od Nataše Bekvalac druga kandidatkinja obezbijedila prolaz u sljedeći krug takmičenja.

Saša Popović je upitao prvu kandidatkinju zašto se nije javila i objasnila šta joj se dogodilo.

– Mogli smo da te prebacimo za jedno 15 dana kasnije – rekao je Popović, a takmičarka je objasnila zbog čega to nije uradila:

– Nisam htjela da moje ograničenje pri hodanju bude smetnja ovome.

Popović se ne kraju složio sa kandidatkinjom.

– Mi smo sve ovo napravili u funkciji ovog takmičenja, i ti ništa nisi poremetila. Čak je nekad i interesantno da neko pjeva na stolici, vjeruj mi, iako znam da nije baš lako pjevati na stolici. Znam kako si pjevala na audiciji, bila si zaista bolja – rekao je Saša, nakon čega je Snežana Đurišić dala svoj sud o ovom duelu.

– Neću da komentarišem tebe jer prosto si bolesna. Saša zna najbolje kako ti pjevaš kad je sve u redu i on će odlučiti dalje o tvom učešću. Ovo večeras nije bilo dobro jer jednostavno snage nema, ničega nema. Mogu da zamislim kako se osjećaš. Zato sam dala kandidatkinji broj dva glas, iako mislim da je i ona malo omanula sa intonacijom. Svi hoćete da pjevate nisko da biste bili sigurni, pa onda nema dinamike i nema ničega. Da je moglo, ne bih ni za jednu glasala – rekla je Snežana.

Zvučni signal je prekinuo Snežanino izlaganje, a sljedeća je riječ dobila Marija Šerifović.

– Želim da kažem Sari da ovi glasovi sigurno nemaju nikakve veze sa time što si ti onemogućena da daš svoj maksimum. Referisali smo isključivo na osnovu toga kako si ti pjevala i to pjevanje nije bilo dobro. Ti samo moraš dosta da poradiš na svom vokalu. Imaš neki temelj koji nije sad nešto ne znam koliko veliki i značajan, ali vjeruj mi da može jer i gori nešto pjevaju. Izvodljivo je ali treba mnogo vježbe. Imaš jako mali raspon. Visine ne izlaze, ali to moraš sa nekim – rekla je Marija, a kandidatkinja je zamolila za riječ.

– Trenutno na sebi imam dva steznika koja mi drže kičmu – rekla je takmičarka, što je izazvalo komentare kako je ona ipak trebalo da se javi i da zamoli za odlaganje svog učešća.

– Tebi dijafragma ne radi, tebi stomak ne radi, tebi pluća ne rade, tebi ništa ne radi da bi svoj posao radila kako treba – rekla je Marija i dodala da druga kandidatkinja nije bila loša.

Popovića je zanimalo šta kažu doktori do kada će kod kandidatkinje da traje ovo oboljenje, na šta je ona odgovorila kako joj oporavak ide dosta brzo.

Mili se interesovao da li takmičarka radi i vježbe uz terapiju i iznio svoja znanja o toj temi.

– Da ti kažem, kod diskus hernije jedino ti je vježba. Samo mišić može da ga vrati nazad ili operacija. Operacija je nezgodna, moj brat to radi i najbolji je u tome, čak je pomogao i našem Popoviću kad se bio iskrivio jadanput. I ispravio ga je. Vidi ga kakav je prav, čvrst, jak, stoji – rekao je Mili.

Saša je priznao da mu nije bilo lako.

– Ja sam Saro to imao četiri godine, da znaš. Jedva sam išao i radio sam u to vrijeme, od 2005. do 2009. godine – rekao je Popović, a Đorđe David je otkrio koji je bio uzrok tome.

– Kad voziš dvosjede stalno – rekao je Đole.

– Ne, nije tačno. Onda sam bio kod MIlijevog rođenog brata. On mi je rekao šta da radim i nevjerovatno koliko mi je to pomoglo. Da ne pričamo sada o tim stvarima – zaključio je Popović a Dragan Stojković Bosanac nije odolio da nešto ne kaže.

– Da li se presamićuješ? – upitao je Boske.

Saša je bio iznenađen i morao je da reaguje.

– Pazi ovoga! Da li si ti presamićanin? – upitao je Saša Bosketa i dao mu riječ.

– Meni ste bili super – rekao je Bosanac, a Popović je s nevjericom posmatrao kako je Bosanac završio s komentarom.

– Super ste mi bile. Ova koliko je bolesna dobro je i pjevala, ova koliko je lijepa i zdrava, dobro je i ona pjevala – završio je Boske što je izazvalo smijeh.

Popovića je zanimalo kada je Maja posljednji put nastupala u takmičenju.

– Bila sam pretprošle godine posljednji put u takmičenju i stigla sam do šestog kruga – rekla je druga kandidatkinja, a riječ je dobio njen tadašnji mentor Đorđe David.

– Mislim da je nerealno upoređivati kanidatkinje jer je ovdje hendikep. Dobro veče, dobro je, ostale su iste one falinke o kojima sam ti govorio. Samo da kažem ona je bila u jednom duelu kada ih je Ana Bekuta sahranila ovdje zbog garderobe – podsjetio je Đole svoje kolege iz žirija na kandidatkinju i naglasio kako je generalno njen nastup bio okej i istakao kako ga podsjeća na Vanesu Paradej.

Ceca Ražnatović se složila sa prethodnim izlaganjima.

– Mi žene odlično znamo šta znači nositi steznike i korsete, tu duše nemaš da pjevaš – rekla je Ceca

Viki Miljković je pohvalila izgled druge kandidatkinje, ali je naglasila da je potrebno da poradi na pjevanju.

Mili je bio zadovoljan rezultatom i činjenicom da druga kandidatkinja ostaje kod njega u timu.

(express/grand)

Takmičarka povrijeđena nastupala u Zvezdama Granda, Popović joj poručio samo jedno Express.

express.ba

drugi upravo čitaju