Tajne ljepote Nikoline Pišek: Otkrila na kojim je kozmetičkim zahvatima bila i na šta joj miriše omiljeni parfem

tajne ljepote nikoline pišek: otkrila na kojim je kozmetičkim zahvatima bila i na šta joj miriše omiljeni parfem

Voditeljica Nikolina Pišek često je u centru pažnje zbog svojih modnih kombinacija. Ovaj put je odlučila odgovarati na pitanja pratitelja i tako otkrila neke svoje beauty tajne. Otkrila je tako na kojim je kozmetičkim tretmanima bila, kako se njeguje, ali i svoj omiljeni parfem.

Puno se pitanja odnosilo na njen mladalački izgled, a pratitelji su joj tepali da izgleda kao djevojčica.

Jedno od prvih pitanja bilo je bez kojeg beauty proizvoda za lice ne može.

‘Ph neutralni dječiji sapun za skidanje šminke. I obavezna hidratacija i serum. Dobar serum’, odgovorila je Nikolina.

U odgovorima je navela da nije radila facelifting niti stavljala hijaluron u usne, no otkrila je da je radila 4 d lifting laserom.

tajne ljepote nikoline pišek: otkrila na kojim je kozmetičkim zahvatima bila i na šta joj miriše omiljeni parfem tajne ljepote nikoline pišek: otkrila na kojim je kozmetičkim zahvatima bila i na šta joj miriše omiljeni parfem tajne ljepote nikoline pišek: otkrila na kojim je kozmetičkim zahvatima bila i na šta joj miriše omiljeni parfem tajne ljepote nikoline pišek: otkrila na kojim je kozmetičkim zahvatima bila i na šta joj miriše omiljeni parfem

‘Radila sam 4 d lifting laserom o čemu sam i pisala. Izvrsno za boostanje kolagena i poboljšanje teksture kože’, napisala je.

Također je otkrila da se priprema za frakcijski laser i PRP tretman (tretman krvnom plazmom).

Otkrila je i koji je njen omiljeni parfem: French Kiss ByBozo, inače novi koji je lansiran ove godine. Radi se o voćnom parfemu.

Visoki tonovi su mu od limunovca i nerolija (ulja dobivenog iz cvjetova gorke naranče), srednji sadrže kukuruz, šafran, smokvu, magnoliju, žutiku i cvijet trešnje, a niski puslice, krušku i jantar.

The post Tajne ljepote Nikoline Pišek: Otkrila na kojim je kozmetičkim zahvatima bila i na šta joj miriše omiljeni parfem appeared first on Azra Magazin.

azra.ba

drugi upravo čitaju