SVE JE SNIMILA: Priznala mužu da je lezbijka, ovakvu reakciju niko nije očekivao

Džodi ima 27 godina i nedavno je objavila video u kojem govori o reakciji svog muža kada mu je rekla da je gej uprkos tome što su u braku. Sada, pošto će on uskoro postati njen bivši muž, spremaju se da se isele iz kuće koju su zajedno kupili i da svako krene svojim putem.

Da bi istakla koliku joj je ljubaznost pokazao bivši muž Ted, željela je da objavi video koji pokazuje kakav je bio njegov odgovor kada se izjasnila i rekla mu da je lezbijka – moleći sve ljude da „budu kao Ted“.

A muž Ted joj je rekao da je priznaje najhrabrija stvar koju neko može da uradi.

Džodi je to nazvala „najslađom i najnevjerovatnijom reakcijom“, prije nego što je okrenula kameru ka njemu kako bi mu omogućila da to potvrdi. „Rekao sam da sam tako ponosan na tebe, i to je bila najhrabrija stvar koju sam vidio da je neko uradio“, rekao je Ted.

Zagrlili su se i nasmijali, Ted je podigao palčeve ka kameri, a Džodi je nastavila, dodajući: „A sada idemo svojim putem, i spremamo se da ovu kuću stavimo na tržište“, to je sve što je napisala.

Naravno, izgleda kao da su se rastali kao prijatelji, ali uprkos tome, komentatori nisu mogli da ne primijete kako je Ted izgledao u videu.

„Bol u njegovim očima“, glasio je jedan od glavnih komentara. Drugi komentar je bio: „I moj (bivši muž) bio je takav, ali je i dalje bilo toliko povrijeđenih za oboje. Ipak, sve je bolje svakog dana. Ponosna na tebe.“

Džodi je odgovrila: „Toliko osjećanja. Povreda, tuga, bijes, ljubav, podrška. Sve to postoji u isto vrijeme. Prostor i milost, teško je!“

Mnogi ljudi aplaudirali su Tedu što je imao nevjerovatno zrelu reakciju, a mnogi su hvalili Džodi za njenu hrabrost. Neki manje ljubazni komentatori krivili su je što je traćila njegovo vrijeme, ali drugi su pozitivno ocijenili situaciju rekavši da su mogli da izgube i više vremena da je ostala sa njim iz straha od njegove reakcije.

(Express/Kurir)

SVE JE SNIMILA: Priznala mužu da je lezbijka, ovakvu reakciju niko nije očekivao Express.


express.ba

drugi upravo čitaju